Τα ευτράπελα της Συνεδρίασης στην Ολομέλεια στην… εποχή του κορωνοϊού!

Must Read

Κατσικάκια στον φούρνο και αντισηπτικά στο βήμα της Βουλής! Αυτό ήταν το «μενού» σε «καθεστώς αποστείρωσης» της αντιπαράθεσης των αρχηγών των κομμάτων! «Στον φούρνο θα το φάτε το κατσικάκι φέτος το Πάσχα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον άλλο Κυριάκο, τον Βελόπουλο της Ελληνικής Λύσης, όταν εκείνος μιλούσε για το τι θα ψήσουμε το Πάσχα, εάν υπάρξει έλλειψη κρέατος στην αγορά.

Η χθεσινή εικόνα της Βουλής ήταν αρκετά περίεργη. Στην αίθουσα βρίσκονταν μόνο 16 βουλευτές και οι πολιτικοί αρχηγοί μίλησαν σε άδεια έδρανα! Αφήστε που κατά την εναλλαγή των ομιλητών μεσολαβούσαν κάποια λεπτά μέχρι να απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον και να απολυμανθεί το βήμα από τους υπαλλήλους της Βουλής με το ειδικό απολυμαντικό.

Ακόμη και οι υπουργοί κάθονταν δύο ή τρία έδρανα μακριά από τον πρωθυπουργό καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης.
Μάλιστα ο Γιάνης Βαρουφάκης διαμαρτυρήθηκε στέλνοντας επιστολή στον πρόεδρο ότι πρέπει να γίνονται οι συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη και ως εκ τούτου απείχε από τη συζήτηση.

Δείτε επίσης: Γκάλοπ: Πανίσχυρος ο Μητσοτάκης εν μέσω κορωνοϊού, αποδοχή και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς του

Ο Κώστας Τασούλας από την πλευρά του συνεχώς υποδείκνυε από μικροφώνου τα μέτρα πρόληψης σε όσους ήταν παρόντες. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Καραθανασόπουλος του ΚΚΕ κάθονταν κολλητά Βουλής και ο πρόεδρος Κώστας Τασούλας τούς έκανε παρατήρηση. «Ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Καραθανασόπουλος κάθονται πολύ κοντά. Μπορείτε να πάτε και στα έδρανα της Ν.Δ., δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς» τους είπε ο πρόεδρος με το γνωστό χιούμορ του. Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Καλείται τώρα στο… ακίνδυνο βήμα ο κ. Αλέξης Τσίπρας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This