Γκάλοπ: Πανίσχυρος ο Μητσοτάκης εν μέσω κορωνοϊού, αποδοχή και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς του

Must Read

Το γράφαμε από το μεσημέρι, πριν βγει στη δημοσιότητα το αποψινό γκάλοπ του ΣΚΑΪ. Παρά τις συμφορές που έχουν «πέσει στο κεφάλι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, δημοκοπικά τα έχει πάει κάτι παραπάνω από καλά, καθώς κατάφερε να «αναγκάσει» ακόμα και την αντιπολίτευση να συμφωνήσει με τους κυβερνητικούς χειρισμούς του στα δυο μεγάλα θέματα που έσκασαν τον τελευταίο καιρό.

Την  κρίση στον Εβρο (που προς το παρόν πέρασε) και τον κορωνοϊό που βασανίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για αυτό γράφαμε πως μόλις περάσει η επιδημία θα μπει στο τραπέζι το κεφάλαιο «εκλογές». Το πρώτο στοίχημα το κέρδισε ο Κυριάκος με τους μέχρι τώρα χειρισμούς του, αν τα καταφέρει και στα οικονομικά (το 67% βλέπει θετικά τα μέτρα) ο δρόμος για μια ακόμα νίκη-ανανέωση της θητείας του θα είναι στρωμένος…

Και το γκάλοπ της Pulse αυτό λέει. Δεν θα σταθούμε μόνο στο ότι αύξησε τα ποσοστά της η ΝΔ, αλλά στο ότι σε κρίσιμα θέματα όπως αυτό του Covid-19 παίρνει τα εύσημα και από τα δυο μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης με ποσοστά που θυμίζουν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα για συνολική αξιολόγηση της Κυβέρνησης στο θέμα του Covid-19 το 94% των γαλάζιων οπαδών του τα βλέπουν από μάλλον θετικά ως σίγουρα θετικά, ενώ το ίδιο λένε και το 78%του ΣΥΡΙΖΑ και το 89% ΚΙΝΑΛ.

Στο σύνολο των ερωτηθέντων ο 82% κρίνει θετικά και μάλλον θετικά την κυβέρνηση και το 14% μάλλον αρνητικά και σίγουρα αρνητικά.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 45%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στο 22%, το ΚΙΝΑΛ στο 5,5%, το ΚΚΕ στο 5%, η Ελληνική Λύση στο 4,5%, το ΜέΡΑ 25 στο 2,5%. Άλλο Κόμμα επιλέγει το 4%. Ιδιαίτερα υψηλό παραμένει το ποσοστό των αποφάσιστων και όσων δεν απάντησαν που φτάνει το 8%.

Δείτε επίσης: Προβάρουν εκλογές στην εποχή του κορωνοϊού! Τι «επεξεργάζεται» το Μαξίμου, ποια μαχαίρια… ακονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This