Selfies αγκαλιά με τα σκυλάκια τους ανέβασαν οι κυρίες της πολιτικής, για να τιμήσουν την ημέρα των αδέσποτων

Must Read

Η προχθεσινή παγκόσμια ημέρα φροντίδας των αδέσποτων βρήκε τους βουλευτές να φωτογραφίζονται παρέα με τα κατοικίδιά τους, τιμώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη συγκεκριμένη ημέρα.

«Την Μπούμπη μας την υιοθετήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν βρέθηκε κουταβάκι παρατημένο στο δρόμο στην Κεφαλλονιά και μας χαρίζει μόνο αγάπη και αφοσίωση», λέει η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για το πρώην αδεσποτάκι της!

μαριλιζα ξενογιαννακοπουλου

Η αγάπη της βουλευτού της Ν.Δ. Ζωής Ράπτη για τα σκυλάκια, την οδήγησε να επισκεφτεί το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στο Σχιστό, κάνοντας συγχρόνως έκκληση στους εθελοντές να συνδράμουν στη σίτιση των ζώων, αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

ζωη ραπτη

Η Ραλλία Χρηστίδου, τέλος, η οποία παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της στην Ηλιούπολη, μιλά στο Skype με συναδέλφους της στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, κι όλα αυτά παρέα με τη λευκή και μαλλιαρή σκυλίτσα της.

ραλλια χρηστιδου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This