ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗ«Ακρίβεια και πληθωρισμός ροκανίζουν το εισόδημα» - Η παραδοχή Σταϊκούρα στην ΔΕΘ

«Ακρίβεια και πληθωρισμός ροκανίζουν το εισόδημα» – Η παραδοχή Σταϊκούρα στην ΔΕΘ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, μίλησε στο περίπτερο του Newsbreak στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ:

«Σε σχέση με πέρυσι, μια αλλαγμένη προς το καλύτερο Θεσσαλονίκη. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα» τόνισε σε δήλωση του λίγο πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι εξαγγελίες του θα επιβεβαιώσουν την πορεία αναβάθμισης της χώρας.

Ο κ. Σταϊκούρας στάθηκε ιδιαίτερα στη δημοσιονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, με βασικό άξονα τις μειώσεις φόρων, κυρίως για τη μεσαία τάξη. Όπως υπογράμμισε, «το διαθέσιμο εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, τόσο μέσα από τις διαδοχικές μειώσεις φόρων όσο και με τις αυξήσεις μισθών και συντάξεων».

Δεν έκρυψε, ωστόσο, ότι η ακρίβεια και ο υψηλός πληθωρισμός «ροκανίζουν» μεγάλο μέρος από αυτήν την αύξηση του εισοδήματος. Γι’ αυτό, όπως σημείωσε, η στρατηγική της κυβέρνησης θα παραμείνει σταθερά προσανατολισμένη σε μόνιμες φοροελαφρύνσεις, αλλά και σε νέες ενισχύσεις μισθών και συντάξεων.

Δείτε την δήλωση του Χρ. Σταϊκούρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης