«Έσπασε» την καραντίνα για… εκδρομούλα στο αγρόκτημα φίλου του, ο βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας!

Must Read

Τα χνάρια του απείθαρχου Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται πως ακολούθησε ο βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ., Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος αποφάσισε να σπάσει την καραντίνα και να πάει… εκδρομή στο αγρόκτημα ενός φίλου του!

Μάλιστα, ο γεννημένος στο Βογάτσικο της Καστοριάς πολιτικός του κυβερνητικού στρατοπέδου, χωρίς καμία συναίσθηση της ζοφερής πραγματικότητας του κορωνοϊού, στον κλοιό του οποίου βρίσκεται και η ιδιαίτερη πατρίδα του, δεν διστάζει να… διαφημίσει την επίσκεψή του αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες στο facebook!

Αν και γιατρός -και μάλιστα πνευμονολόγος!-, δείχνει να μην παίρνει στα σοβαρά τις συστάσεις των συναδέλφων του, αλλά ούτε και τα μέτρα της κυβέρνησης αναφορικά με τις άσκοπες μετακινήσεις! Και μάλιστα, σε έναν νομό που έχει πληγεί από την πρώτη στιγμή όσο κανένας άλλος από το φονικό ιό, μετρώντας ήδη δέκα νεκρούς!

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου ο 60χρονος βουλευτής επωφελήθηκε από τη λιακάδα και αποφάσισε να βγει από τα τείχη της πόλης για να αλλάξει τον αέρα του με μία απόδραση στην εξοχή!

«Το σημερινό ανοιξιάτικο ηλιόλουστο πρωινό Σάββατο του Λαζάρου πραγματοποίησα μία από καιρό υπόσχεσή μου», ξεκινάει τη μακροσκελή ανάρτησή του αναφορικά με την επίσκεψη στο κτήμα του φίλου του, Φώτη Τσόπρα. «Σε μία πανέμορφη περιοχή κοντά στον Γέρμα, όπου οι πρόγονοί του είχαν αγροτοκτηνοτροφική μονάδα, εδώ και έξι χρόνια με πολύ μεράκι και μόχθο μαζί με τα παιδιά του έφτιαξε ένα εκπληκτικό αγρόκτημα», συνεχίζει ο βουλευτής, περιγράφοντας αναλυτικά την περιήγησή του στο αγρόκτημα!

Μάλιστα, συγχαίρει τον φίλο του για την προσπάθεια, ενώ, μετά τη βόλτα ανάμεσα στις καλλιέργειες γκότζι μπέρι, κράνων και καρυδιών απόλαυσε χυμό από μύρτιλλα και τσάπουρνα, παραγωγής του αγροκτήματος.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη και ενώ η εγχώρια αγορά παραμένει παγωμένη εξαιτίας του lockdown, με δυσοίωνες επιπτώσεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Τζηκαλάγιας δεσμεύτηκε για ολόπλευρη υποστήριξη τέτοιων προσπαθειών από την κυβέρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι… εκτός τόπου και χρόνου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This