Ο Μίμης Πλέσσας σε videoclip – «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» με την Rosanna Mailan (video)

Must Read

Ο μοναδικός μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας έκανε πραγματικότητα το όνειρο της Rosanna Mailan!

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης συνεργάστηκε με την Rosanna Mailan για να δημιουργήσουν μια νέα και διαφορετική εκδοχή του «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» που τραγούδησε η Τζένη Βάνου.

Η Rosanna Mailan είναι μία Κουβανή που μένει στον Πειραιά. Στα 16 της άφησε την πατρίδα της για να συναντήσει τον ζωγράφο και μουσικό πατέρα της στην Ελλάδα. Το πρώτο τραγούδι που έμαθε τραγουδάει στα ελληνικά, ήταν το «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», όταν  έπεσε τυχαία στα χέρια της ένα CD Μίμη Πλέσσα.

Το καλοκαίρι του 2019, ο φίλος της Παύλος Χριστοδούλου, την οδήγησε στην οικεία του είδωλού της. Εκείνη ερμήνευσε το αγαπημένο της τραγούδι, ενώ ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας έπαιζε τα ακόρντα στο πιάνο. Καρπός αυτής της συνάντησης, ήταν η δημιουργία της ισπανικής έκδοσης του κομματιού «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», με ισπανικό τίτλο «A Ti Dedicaré Toda Mi Vida».

Η Rosanna έγραψε τους στίχους και ο Roman Gomez ανέλαβε την ενορχήστρωση, συνεργαζόμενος με μουσικούς από την Αργεντινή και την Κούβα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της...

More Articles Like This