Μαρέβα, Σακελλαροπούλου και Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησαν Θερμοπύλες και Σαλαμίνα ντυμένες ασορτί στα λευκά

Must Read

Ούτε συνεννοημένες να ήταν (ή μήπως…) οι σπουδαίες κυρίες που έλαμψαν στην εκδήλωση για την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, η οποία έγινε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και η σύζυγος του Κύπριου Προέδρου η Άντρη Αναστασιάδη φορούσαν όλες τους λευκά. Ακόμη και οι μάσκες ήταν ασορτί!

Η σύζυγος του πρωθυπουργού φόρεσε ένα τοπ σε στιλ κάπας με ασορτί παντελόνα και δερμάτινα σανδάλια, υιοθετώντας ένα κομψό, αρχαιοελληνικό look. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «ψήφισε» total white look, λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκές γόβες αλλά και μάσκα. Διαφορετικές επιλογές η καθεμιά, αποτελούμενες από φορέματα, παντελόνια και κάπες, αλλά όλα λευκά.

Μάλιστα, επειδή το φόντο τους στις φωτογραφίες ήταν βαθύ μπλε, η αντίθεση με το λευκό έδινε άλλη διάσταση στις εικόνες. Μούσες μέσα στη νύχτα της γιορτής.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» και η Άντρη Αναστασιάδη, μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας, αλλά και οι υπόλοιπες «πρώτες κυρίες» ήταν ολόλευκες οπτασίες πλάι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Kατακόκκινο φόρεμα

Οι μόνες που δεν ακολούθησαν το λευκό πλάνο ήταν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που επέλεξε ένα midi φόρεμα στους τόνους του μπλε, και η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, που μίλησε φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, δημιουργία της Θέμιδος Ζουγανέλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This