Τσιμέντωσαν την Ακρόπολη! Αίσχος!

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με τσιμέντο πάνω στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως! Μία βεβήλωση άνευ προηγουμένου, που αποδεικνύει ότι όταν μία κυβέρνηση είναι ανεξέλεγκτη, δρα και ανεξέλεγκτα κάνοντας μάλιστα εγκλήματα τα οποία θα σημαδέψουν την πατρίδα για πολλά χρόνια.

Μία κακοποίηση που προσβάλλει όχι μόνο τους αρχαίους προγόνους μας, αλλά και τους νεότερους μεγάλους έλληνες, όπως τον Δημήτριο Πικιώνη, που διαμόρφωσε Τον περασμένο αιώνα τον αρχαιολογικό χώρο γύρω από την Ακρόπολη και το λόφο Φιλοπάππου, ίσως το σημαντικότερο έργο αυτού του μεγάλου Έλληνα.

Μεγάλος μεταξύ άλλων διότι σεβάστηκε απόλυτα το αρχαίο καλός και την ιερότητα του τοπίου και χρησιμοποίησε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Σε αντίθεση με τους μοντέρνους κυβερνώντες, που έχοντας την νοοτροπία Τσαουσέσκου, μπαζώνουν, ξεπετάνε, και στέλνουν το λογαριασμό στους έλληνες πολίτες, αφήνοντας την ρετσινιά για τις επόμενες γενιές.

Θλίψη και ντροπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This