Η Αναστασία Παντούση θα υποδυθεί την «κόρη» της Μιμής Ντενίση

Η μούσα του Μανουσάκη θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Must Read

Η Αναστασία Παντούση, «κόρη» της Μιμής Ντενίση! Η μούσα του Μανούσου Μανουσάκη στο «Κόκκινο ποτάμι» του Open, η δυναμική Πόντια Ιφιγένεια που ζούσε στην Πόλη, μπήκε στην καρδιά της Μιμής για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», που έχει θέμα τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό του 1922.

Η όμορφη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ (τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Ιούνιο, σε σενάριο που συνυπογράφουν η Μιμή Ντενίση και ο Μάρτιν Σέρμαν και σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη) και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενσαρκώσει την κόρη της Ντενίση! Μετά, λοιπόν, τη σπουδαία Βανέσα Ρεντγκρέιβ αλλά και τους Λεωνίδα Κακούρη, Παύλο Ορκόπουλο, Γρηγόρη Βαλτινό, Κατερίνα Γερονικολού, καθώς επίσης και τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, έρχεται να προστεθεί στο λαμπρό καστ και το όνομα της Παντούση!

Ανοδική πορεία

Η ηθοποιός έχει δει τον τελευταίο χρόνο -και, μάλιστα, μετά την εξαιρετική ερμηνεία της στο πλευρό του Ιωάννη Παπαζήση στο «Κόκκινο ποτάμι»- τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν στο… χρηματιστήριο του θεάματος. Η ίδια μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας βίωσε τη φρικαλεότητα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και τώρα θα ζήσει στο σελιλόιντ τον ξεριζωμό και την τραγωδία της Μικρασιατικης Καταστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναστασία Παντούση θα πάρει μέρος και στην καλοκαιρινή θεατρική παράσταση με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Κάποτε στον Βόσπορο», η οποία θα ξεδιπλώσει τα γεγονότα του 1955 και τον αφανισμό των Ελλήνων της Πόλης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This