Δευτέρα 21/6/2021

Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο: Ανακοίνωση για τους κατόχους των περσινών εισιτηρίων

Έχουν τέσσερις επιλογές στη διάθεσή τους

Με ένα χρόνο καθυστέρηση έρχεται, τελικά, στο Ηρώδειο η Μόνικα Μπελούτσι, για να παρουσιάσει το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ. 

Με την ευκαιρία, ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» που διοργανώνει το event, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια πέρυσι. Ως εκ τούτου, οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων έχουν περιθώριο έως τις 31 Μαΐου για τους να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο.

Οι αναβληθείσες sold out παραστάσεις του έργου «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021, και στους κατόχους των εισιτηρίων των περσινών παραστάσεων δίνεται (τελευταία) ευκαιρία ή να αλλάξουν έως τις 31 Μαΐου 2021 το εισιτήριο τους για την ίδια θέση και για τις αντίστοιχες ημερομηνίες για φέτος, είτε να χρησιμοποιήσουν το voucher που έχουν ήδη στα χέρια τους κατά προτεραιότητα. Από την 1η Ιουνίου 2021 οι θέσεις αποδεσμεύονται και θα διατεθούν (εκ νέου) προς πώληση για το κοινό.

Αναλυτικά, οι κάτοχοι των εισιτηρίων έχουν τις εξής 4 επιλογές:

  • Να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους κατ’ αντιστοιχία στις νέες αυτές ημερομηνίες, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων για την προμήθεια εισιτηρίων οποιασδήποτε άλλης παράστασης του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως», με την χρήση πιστωτικού σημειώματος (voucher) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020(Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). (Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μελλοντικές δράσεις του οργανισμού μας στο www.lykofos.org).
  • Να αντιστρέψουν εκ νέου το voucher που διαθέτουν σε εισιτήριο, καθώς ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» δίνει την ευκαιρία ακόμα και σε όσους κατόχους εισιτηρίων έσπευσαν να προμηθευτούν voucher φοβούμενοι τη ματαίωση της παράστασης, να ενεργοποιήσουν ξανά τα εισιτήριά τους, ώστε να μην χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ιταλίδα σταρ από κοντά.
  • Να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων με την χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). Η επιστροφή πιστώνεται στους λογαριασμούς των θεατών μετά τον Οκτώβριο του 2021.

Και για τις τέσσερις παραπάνω επιλογές (χρήση εισιτηρίων, επιστροφή αντιτίμου, χρήση αντιτίμου, μετατροπή voucher ξανά σε εισιτήριο) η διαδικασία θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας «My Tickets» της Ticket Services, έως την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ