Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο: Ανακοίνωση για τους κατόχους των περσινών εισιτηρίων

Έχουν τέσσερις επιλογές στη διάθεσή τους

Must Read

Με ένα χρόνο καθυστέρηση έρχεται, τελικά, στο Ηρώδειο η Μόνικα Μπελούτσι, για να παρουσιάσει το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ. 

Με την ευκαιρία, ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» που διοργανώνει το event, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια πέρυσι. Ως εκ τούτου, οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων έχουν περιθώριο έως τις 31 Μαΐου για τους να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο.

Οι αναβληθείσες sold out παραστάσεις του έργου «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2021, και στους κατόχους των εισιτηρίων των περσινών παραστάσεων δίνεται (τελευταία) ευκαιρία ή να αλλάξουν έως τις 31 Μαΐου 2021 το εισιτήριο τους για την ίδια θέση και για τις αντίστοιχες ημερομηνίες για φέτος, είτε να χρησιμοποιήσουν το voucher που έχουν ήδη στα χέρια τους κατά προτεραιότητα. Από την 1η Ιουνίου 2021 οι θέσεις αποδεσμεύονται και θα διατεθούν (εκ νέου) προς πώληση για το κοινό.

Αναλυτικά, οι κάτοχοι των εισιτηρίων έχουν τις εξής 4 επιλογές:

  • Να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους κατ’ αντιστοιχία στις νέες αυτές ημερομηνίες, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Να χρησιμοποιήσουν το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων για την προμήθεια εισιτηρίων οποιασδήποτε άλλης παράστασης του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως», με την χρήση πιστωτικού σημειώματος (voucher) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020(Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). (Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις μελλοντικές δράσεις του οργανισμού μας στο www.lykofos.org).
  • Να αντιστρέψουν εκ νέου το voucher που διαθέτουν σε εισιτήριο, καθώς ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» δίνει την ευκαιρία ακόμα και σε όσους κατόχους εισιτηρίων έσπευσαν να προμηθευτούν voucher φοβούμενοι τη ματαίωση της παράστασης, να ενεργοποιήσουν ξανά τα εισιτήριά τους, ώστε να μην χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ιταλίδα σταρ από κοντά.
  • Να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αξίας των εισιτηρίων με την χρήση πιστωτικού σημειώματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4708/21-7-2020 (Άρθρο 16 – «ακύρωση και αναβολή παραστάσεων»). Η επιστροφή πιστώνεται στους λογαριασμούς των θεατών μετά τον Οκτώβριο του 2021.

Και για τις τέσσερις παραπάνω επιλογές (χρήση εισιτηρίων, επιστροφή αντιτίμου, χρήση αντιτίμου, μετατροπή voucher ξανά σε εισιτήριο) η διαδικασία θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας «My Tickets» της Ticket Services, έως την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This