Ξανά με Covid-19 ο Διονύσης Σαββόπουλος – Αναβάλλονται συναυλίες του

Must Read

Αναγκαστική αναβολή για τις συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου αύριο Σάββατο 10 και μεθαύριο Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς ο δημοφιλής τραγουδοποιός διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ιδρύματος, λόγω της νόσησης του καλλιτέχνη οι προγραμματισμένες συναυλίες με τίτλο «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» αναβάλλονται και σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες.

Αξίζει να αναφερθεί πως η εν λόγω συναυλία πρωτοπαρουσιάστηκε στις παλιές φυλακές του Γεντί Kουλέ, στο Φεστιβάλ Επταπυργίου, τον Ιούνιο του 2022, σε μια παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Μεικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης.

Τώρα παρουσιάζεται σε αναθεωρημένη και συμπληρωμένη εκδοχή με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This