Τα οκτώ βιβλία της Πηνελόπης Δέλτα επανακυκλοφορούν από τις Εκδόσεις «Πελασγός»

Must Read

Η προσπάθεια που ξεκίνησαν οι Εκδόσεις «Πελασγός» το 2010 ολοκληρώθηκε και, πλέον, κυκλοφορούν τις πρώτες 100 σειρές των οκτώ αθάνατων βιβλίων της Πηνελόπης Δέλτα με τα οποία μεγάλωσαν, με Χριστό και Ελλάδα, γενιές Ελλήνων.

Με την καταπληκτική εικονογράφηση του ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου και με ιδιαίτερη συγκίνηση παραδίδουν στις επόμενες γενιές τη νέα, πολυτονική αυτή κυκλοφορία. Οκτώ βιβλία συνολικά 2.300 σελίδες, συνολική λιανική τιμή 125 ευρώ.

Ειδική προσφορά για τη συγκεκριμένη σειρά από τον «Πελασγό» μόνο 80 ευρώ στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων (Χαρ. Τρικούπη 14, Αθήνα, 210-6440021) ή με αντικαταβολή, μέσω ΕΛΤΑ, στα 86 ευρώ.

Ένα εξαιρετικό δώρο για τα Χριστούγεννα. (Τα βιβλία πωλούνται και μεμονωμένα)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This