The Phantom of the Opera: Λαμπερή πρεμιέρα για το μιούζικαλ υπερπαραγωγή

Το υπερεπιτυχημένο μιούζικαλ έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Christmas Theater

Must Read

Το έργο “Τhe Phantom of the Opera” του Andre Lloyd Webber, βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Γκαστόν Λερού, η οποία εκδόθηκε πρώτη φορά στις αρχές του 20ου αιώνα στην γαλλική εφημερίδα «Le Gaulois» ενώ ως μιούζικαλ έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 1986. Μέχρι σήμερα, υπολογίζεται ότι το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 140.000.000 θεατές παγκοσμίως ενώ έχει παρουσιαστεί σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ρένος Χαραλαμπίδης, παρακολουθεί την παράσταση

Πρόκειται για το μιούζικαλ που υμνεί τον ανεκπλήρωτο έρωτα και το πάθος της δημιουργίας ενώ ταυτόχρονα αποδέχεται την μοίρα που είναι έρμαιο της διαφορετικότητας και έκανε πρεμιέρα χθες στο Christmas Theater με το κοινό να χειροκροτά ασταμάτητα κατενθουσιασμένο τους συντελεστές της παράστασης. Είναι άλλωστε ένα πραγματικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα με ένα εξαιρετικό cast. 

Ο ηθοποιό, δισκογραφικός παραγωγός και συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας στο διάλλειμα της παράστασης

Η υπόθεση διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα και η ηρωίδα είναι η νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν η οποία κάνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη μέσα στη Λυρική Σκηνή η οποία είναι στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα ο οποίος κινείται σαν σκιά στα σκοτάδια των παρασκηνίων και φοράει πάντοτε μάσκα στο πρόσωπό του. Αυτός είναι το «Φάντασμα της Όπερας»: Ένας ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, θέτει τους όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει την εύνοιά της, ώσπου θα έρθει η στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα έχει για όλους μοιραία αποτελέσματα.

Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, επιτελικό στέλεχος του Christmas Theater με τον τραγουδιστή, τραγουδοποιό και ηθοποιό Πάνο Μουζουράκη

Στο ρόλο του καταραμένου μουσικού ο Tim Howar ερμηνεύει μοναδικά το «Φάντασμα» κρυμμένος πίσω από το λευκό του προσωπείο, ενώ η Harriet Jones στο ρόλο της Κριστίν (στο ρόλο της Christine πρωταγωνιστούν εναλλάξ τη μια μέρα η Harriet Jones την άλλη η Georgia Wilkinson) ταξιδεύει τους θεατές στη δίνη αυτού του παθιασμένου έρωτα με την ονειρική φωνή της. Οι θεατές παρασύρονται από αιθέριες μπαλαρίνες και μια επιβλητική πριμαντόνα που βρίσκονται επί σκηνής παρακολουθώντας ένα επικό υπερθέαμα με κυριολεκτικά κομμένη την ανάσα.

Ο κωμικός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής

Επιβλητικά σκηνικά, υπέροχα κοστούμια με μπαρόκ επιρροές, σκοτάδι, φως, βελούδο και πυρσοί συνθέτουν την αντίθεση που απαιτείται για την μεταφορά του σκοτεινού και αισθησιακού αυτού παραμυθιού από τη σκηνή στον θεατή σε μια παραγωγή πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα. Μετά την τεράστια επιτυχία του το «Phantom of the Opera» και στην Αθήνα, όπου θα παίζεται από Τετάρτη έως Κυριακή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα συνεχίσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από τις 8 έως τις 26 Μαρτίου.

Από αριστερά: Ο διάσημος καλλιτέχνης της Deep House, ThroDef, με τον Μιχάλη Κουμπίο, τον Βασίλη Λέκκα και την σύντροφό του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This