Πέθανε ο Αμερικανός τραγουδιστής και στιχουργός Τζίμι Μπάφετ

Ηχογράφησε 27 άλμπουμ σε μια σταδιοδρομία πέντε δεκαετιών

Must Read

O Αμερικανός τραγουδιστής και στιχουργός Τζίμι Μπάφετ (Jimmy Buffet), πιο γνωστός για το τραγούδι του “Margaritaville, έναν ύμνο στην ζωή στους Τροπικούς, πέθανε σε ηλικία 76 ετών, σύμφωνα με ανάρτηση στον δικτυακό του τόπο.

Το «Margaritaville» κυκλοφόρησε το 1977 και έφθασε στον αριθμό 8 του Billboard Hot 100, όπου παρέμεινε για 22 εβδομάδες αναδεικνύοντάς το ως το πιο δημοφιλές σινγκλ του.

Ο Μπάφετ ηχογράφησε 27 άλμπουμ –τέσσερις δίσκοι του έγιναν πλατινένιοι και οκτώ χρυσοί– σε μια σταδιοδρομία πέντε δεκαετιών, που περιελάμβανε το γράψιμο στίχων αλλά και την διαχείριση μιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας.

“Ο Τζίμι πέθανε ήσυχα την νύχτα της 1ης Σεπτεμβρίου περιβαλλόμενος από την οικογένεια, τους φίλους, την μουσική και τα σκυλιά του. Έζησε την ζωή του σαν ένα τραγούδι μέχρι και την τελευταία του πνοή και θα λείψει πάρα πολύ σε πάρα πολλούς” ανέφερε η ανακοίνωση στον ιστότοπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This