Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος: Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κωμωδίας το «Poor Things»

Μεγάλη νίκη και για την Έμμα Στόουν!

Must Read

Για πάντα ευγνώμων δήλωσε πως είναι η Έμμα Στόουν, κατά τη διάρκεια της τελετής για τις Χρυσές Σφαίρες 2024, απέναντί στον Γιώργο Λάνθιμο, καθώς χάρις σε αυτόν απέσπασε το βραβείο του Α’ Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία Poor Things.

«Τόνυ σε ευχαριστώ για το σενάριο. Γιώργο δεν ξέρω τι άλλο να σου πω αλλά είμαι απόλυτα ευγνώμων που γνωριστήκαμε. Η Μπέλλα στην ταινία είναι σα να παίζει σε ρομαντική κωμωδία. […] αποδέχεται με ευκολία τα πάντα. Μένει και ζει μέσα μου» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Η χαρά όμως του σκηνοθέτη δεν τελείωσε εκεί, αφού η ταινία του «Poor Things» κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας ή μιούζικαλ στις Χρυσές Σφαίρες. Το βραβείο του το έδωσε η πρωταγωνίστρια της ταινίας (Έμμα Στόουν).

«23 Σεπτεμβρίου κύριε Σπρίνγκστιν έχουμε και οι δύο γενέθλια. Μάλλον χαλάω τον χρόνο μου… Ευχαριστώ τον Μπρους Σπρίνγκστιν που με έκανε να μεγαλώσω όπως μεγάλωσα και φυσικά την Έμμα Στόουν», δήλωσε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Όσον αφορά το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας, το απέσπασε το «Οπενχάιμερ».

Συγκεκριμένα, η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν κέρδισε 5 Χρυσές Σφαίρες. Πρόκειται για αυτές της καλύτερης δραματικής ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, Α΄ Ανδρικού ρόλου με τον Κίλιαν Μέρφι και Β΄Ανδρικού ρόλου με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και καλύτερης μουσικής την οποία έχει συνθέσει ο Λούντβιχ Γιόρανσον.

Η Barbie ωστόσο δεν πήγε όσο καλά περίμεναν αφού δεν απέσπασε το βραβείο της καλύτερης κωμωδίας. Παρόλα αυτά κατέληξε με δύο βραβεία, εκείνο του καλύτερου τραγουδιού, για μια μελωδία που έγραψαν η Billie Eilish και ο αδελφός της Finneas, αλλά και ως η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα της χρονιάς, διεκδίκησε ένα νεοσύστατο τρόπαιο για το εισπρακτικό επίτευγμα.

Πηγή εικόνων: CNN

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This