Ώρες αγωνίας για τον σπουδαίο σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη – Διαψεύδει η κόρη του

Covid και συννοσηρότητες τα αίτια

Must Read

UPDATE: Ο Παντελής Βούλγαρης ουδέποτε εισήχθη στην εντατική με κορονοϊό – Η οικογένεια του σκηνοθέτη διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, κάνοντας λόγο για ψευδή είδηση η αναπαραγωγή της οποίας πρέπει να σταματήσει.

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης περνά δύσκολες και κρίσιμες ώρες, καθώς νοσηλεύεται σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας έχοντας κολλήσει κορωνοϊό, γεγονός το οποίο, σε συνδυασμό με την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του λόγω υποκείμενων νοσημάτων, προκαλεί ανησυχία και αγωνία για την κατάστασή του.

Σύμφωνα με το Open, η είδηση διασταυρώθηκε με τη σύζυγό του, η οποία το επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια τυχαίας επαφής με δημοσιογράφο του καναλιού για τον προγραμματισμό συνέντευξης του Παντελή Βούλγαρη, ο οποίος είναι 83 ετών και ζει με έναν νεφρό.

Όπως φέρεται να είπε η σύζυγός του, μετά την εκδήλωση της βράβευσής του για την προσφορά του στον πολιτισμό από την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, κόλλησε κορωνοϊό και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες.

Τι να πρωτοαναφέρει κανείς από τα «διαμάντια» του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη…
Το προξενιό της Άννας; Τη Φανέλα με το “9”; Το Όλα είναι δρόμος; Τις Νύφες; Την Ψυχή Βαθιά; Τη Μικρά Αγγλία; Όλα ένα κι ένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This