Θλίψη: Έφυγαν από τη ζωή ο μουσικός Στέλιος Μπουρούσης και ο ποιητής Γιώργος Οικονόμου

Must Read

Θλίψη στον χώρο των τεχνών έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγαν από τη ζωή σήμερα ο μουσικός Στέλιος Μπουρούσης και ο ποιητής Γιώργος Λ. Οικονόμου.

Ο Στέλιος Μπουρούσης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, μετά από σύντομη νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ήταν θείος του μπασκετμπολίστα Γιάννη Μπουρούση. Ο Στέλιος Μπουρούσης ήταν γνωστός μπασίστας.  Τα τελευταία χρόνια έπαιζε με το συγκρότημα «Νόμος 4000» δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Ο ποιητής Γιώργος Λ. Οικονόμου «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στην Θεσσαλονίκη. Εργαζόταν στο Δημόσιο. Ποιήματά του έχουν κυκλοφορήσει σε βιβλία, σε λογοτεχνικά περιοδικά και ένα οκτασέλιδο από τις εκδόσεις Μπιλιέτο.

Έργα του: «Prova Generale» (Ιδιωτική έκδοση 1984) «Κόντρα» (Ιδιωτική έκδοση 1988) «Γιος δασκάλας» (Ιδιωτική έκδοση 1988) «Prima Vista» (Ιδιωτική έκδοση 1989) «Στρωμνίτσης 6», (University Studio Press, 1991) «Flash Back» (επιλογή), (Οκτασέλιδο του Μπιλιέτου, αρ. 66, 2010) «Ένα με τη σκόνη», (Τύρφη, 2017) «Για το Άλφα της στέρησης», (εκδ. κύμα, 2019) «15 νέα ποιήματα», (Οκτασέλιδο του Μπιλιέτου, αρ. 103, 2020) «14 Μικρές ιστορίες» (Ιδιωτική έκδοση 2020) «Καρδίτσα-Χανιά-Θεσσαλονίκη» Συλλογική έκδοση Γράφημα 2020 «40 Ποιήματα σαν λαϊκά τραγούδια» (Ιδιωτική έκδοση 2021) «Η σιωπή της κερκίδας» (Τύρφη 2021).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This