Η Έρρικα Μπρόγιερ αντιμέτωπη με την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της!

Must Read

Το 2020 βρήκε την Έρρικα Μπρόγιερ να δίνει την πιο δύσκολη μάχη της, καθώς, η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια, αδελφή της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, με την οποία τραγούδησε σε πολλές ταινίες της Φίνος Φιλμ, και πρώτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά, εδώ και περίπου έναν μήνα ανεβαίνει το δικό της γολγοθά, με τη ζωή της -όπως μας μετέφερε πηγή από το περιβάλλον της- να κρέμεται, πλέον, από μια κλωστή!

Ηταν 8 Δεκεμβρίου 2019, όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός του μιούζικαλ «Η Παριζιάνα», ανακοίνωσε δημοσίως ότι, λόγω προβλήματος υγείας, η Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία συμμετείχε ως γκεστ στην παράσταση του θεάτρου Broadway, θα απουσίαζε για λίγο καιρό από τη θέση της. Η είδηση ξάφνιασε τους συντελεστές της παραγωγής, που από την πρώτη στιγμή είχαν αγκαλιάσει με θέρμη την επιστροφή της στο σανίδι για τις ανάγκες της θεατρικής αναβίωσης του θρυλικού μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, στο οποίο είχε επίσης παίξει το 1969, υποδυόμενη την αδελφή της «Παριζιάνας» Ρένας Βλαχοπούλου, Ελένη.

ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Η ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ

Δυστυχώς, οι εξελίξεις για την πρώτη κυρία Βουτσά υπήρξαν ραγδαίες και δεν ήταν αυτές που όλοι ήλπιζαν. Επειτα από πολλές εξετάσεις σε κεντρική κλινική της Αθήνας, διαπιστώθηκε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, η Έρρικα με δύναμη ψυχής και περίσσιο θάρρος παλεύει παλικαρίσια για τη ζωή της έχοντας στο πλευρό της τη μονάκριβη κόρη της, Σάντρα, ενώ και ο Κώστας Βουτσάς έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην υγεία της.

Σημειώνεται πως η «Espresso» επικοινώνησε με τη Σάντρα Βουτσά, αλλά εκείνη δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα.

Το όνομα της 77χρονης, πλέον, Έρρικας Μπρόγιερ απασχόλησε πάλι τα media το περασμένο καλοκαίρι, όταν έπειτα από αποχή 20 ετών αποφάσισε να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Αφορμή γι’ αυτό δόθηκε από την παράσταση «Η Παριζιάνα», που βασίζεται στο μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ, το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους πριν από 50 χρόνια, με την ίδια να συμπρωταγωνιστεί με τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Κώστα Καρρά και τον Χρόνη Εξαρχάκο.

ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ Η ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ ΘΕΑΤΡΟ

Από (πολύ) πιτσιρίκα στο επάγγελμα

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στις 27 Νοεμβρίου 2019, η Έρρικα δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι γι’ αυτή τη συμμετοχή, ενώ θυμήθηκε με συγκίνηση τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. «Μπήκα πολύ πιτσιρίκα στο επάγγελμα. Δουλεύαμε στα “Αστέρια” με τον Γιάννη Βογιατζή το 1961, μαζί με την αδελφή μου. Του κάναμε χορωδιακά. Ερχόταν ο καλός κόσμος και χορεύαμε με την ορχήστρα μας. Ερχεται, τότε, ο Μίμης Τραϊφόρος από το θέατρο Βέμπο και μας πρότεινε να βγούμε και στο θέατρο. Μας πήραν, λοιπόν, και κάναμε τρία διαφορετικά νούμερα με άλλα κοστούμια», είχε πει τότε για το θεατρικό ξεκίνημα των φημισμένων αδελφών Μπρόγιερ.

ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΠΡΟΓΙΕΡ

Το 1965, η Ερρικα παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά, φέρνοντας στον κόσμο τη μοναχοκόρη τους Σάντρα. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η ίδια είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον σπουδαίο ηθοποιό: «Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε: “Ερρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται”. Τουλάχιστον ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε», είχε πει χαρακτηριστικά.

ΕΡΡΙΚΑ ΜΠΡΟΓΙΕΡ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ

Μετά το διαζύγιό τους, ο Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου, ενώ η Ερρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκε τον Γιάννη Μαρινάκη, έναν άνθρωπο που -όπως είχε τονίσει δημόσια- ήταν πολύ διαφορετικός από τον κωμικό ηθοποιό. Εκείνος ήταν δημόσιος υπάλληλος, με καλή θέση και πολύ μορφωμένος. Ωστόσο, ο μεγάλος της έρωτας υπήρξε πάντα ο Κώστας. Μάλιστα, έχει παραδεχτεί πως, αν γύριζε πίσω τον χρόνο, πάλι τον δημοφιλή κωμικό θα προτιμούσε!

Διαβάστε επίσης: Μέγιστη αναγνώριση στους Τίτο Πατρίκιο και Κώστα Γεωργουσόπουλο – Τους αποδόθηκε το παράσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This