Η Celine Dion για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 2020! (video)

Must Read

Η Celine Dion, η Καναδή ιέρεια της pop, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Courage World Tour, φέρνοντας μαζί στις αποσκευές τις αγαπημένες επιτυχίες, καθώς και το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της, με τίτλο «Courage»!

Πρόκειται, φυσικά, για μία από τις πλέον αναγνωρισμένες superstar στην ιστορία της pop μουσικής, η οποία, κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της, έχει κατακτήσει πάμπολλα βραβεία (μεταξύ των οποίων πέντε Grammy, δύο μουσικά Oscar, επτά American Music Awards, 20 Juno Awards και… 40 Félix!), ενώ έχει πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η περιοδεία Courage World Tour, στο πλαίσιο της οποίας η Celine Dion θα επισκεφθεί περίπου 100 πόλεις, ξεκίνησε επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κεμπέκ, την ιδιαίτερη πατρίδα της, και πρόκειται για την πρώτη της παγκόσμια περιοδεία, όπου περιλαμβάνονται χώρες όπως η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κύπρος!

Στην Αθήνα θα την υποδεχτούμε την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α.), και αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της συναυλίας, θα δοθεί στο Σωματείο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς.

  • Πάρτε μια πρώτη γεύση από το τι καλά μας ετοιμάζει:

  • Ας απολαύσουμε παρέα ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ώσπου να τη δούμε κι από κοντά:

https://youtu.be/KITCLSkxca8

Διαβάστε επίσης: Ελπίδες για επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, ελέω Brexit!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This