Αναβάλλεται για το καλοκαίρι το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος!

Must Read

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος, γνωστοποιείται πως αναβάλλεται -πιθανότατα για το καλοκαίρι- η 21η έκδοση του φεστιβάλ, για προληπτικούς λόγους, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι του γαλλόφωνου κινηματογράφου,

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος αποφάσισε να αναβάλλει τη διοργάνωση του 21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος. Για την απόφαση αυτή, που πάρθηκε με σύνεση και κοινή λογική, λαμβάνει υπόψη του τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και των αρμόδιων Ελληνικών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κοροναϊού (COVID-19). Η ασφάλεια των θεατών, των συνεργατών, των υποστηρικτών καθώς και των ξένων προσκεκλημένων καλλιτεχνών, αποτελούν αναμφίβολα προτεραιότητα.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται για ακύρωση της 21ης διοργάνωσης αυτού του Φεστιβάλ, που τόσο αγαπάτε και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να προβάλλει τον ποιοτικό γαλλόφωνο κινηματογράφο στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Εξετάζουμε την δυνατότητα διεξαγωγής του τον Ιούνιο. Θα ανακοινώσουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες, ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και των συστάσεων των αρμοδίων Αρχών για τη δημόσια υγεία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες, εθελοντές, αιθουσάρχες, διανομείς και υποστηρικτές μας που συμμετέχουν στην προετοιμασία αυτής της 21ης διοργάνωσης και συνεχίζουν να στηρίζουν το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις (εκτός από αυτές που απευθύνονται σε σχολεία) και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Γαλλικού Ινστιτούτου διεξάγονται κανονικά και φυσικά, θα επανεκτιμάται η διεξαγωγή τους ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης της δημόσιας υγείας.»

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Suntan» στο Tribeca Film Festival της Νέας Υόρκης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This