Πέθανε ο «Μπαλαμός» – Θρήνος για τον 62χρονο τραγουδιστή Γιώργο Κατσάρη, που «έφυγε» από καρκίνο (video)

Must Read

Νικημένος από τον καρκίνο «έφυγε» σήμερα το πρωί, σε ηλικία 62 ετών, ο Γιώργος Κατσάρης, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με το τραγούδι «Ο Μπαλαμός» («Το τραγούδι των γύφτων»).

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Μέλισσα Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Κατσάρης, ακόμη και τη δεκαετία του 1990, όταν τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονταν πάνω του, εκείνος απέφευγε τις συνεντεύξεις και μιλούσε σπάνια για την μεγάλη επιτυχία του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Παρέμεινε μέχρι το τέλος ένας σεμνός και προσιτός άνθρωπος, χοροδιδάσκαλος και δάσκαλος μουσικής, που αγαπούσε την ελληνική παράδοση. Την αγάπη του αυτή εμφύσησε και στα δύο του παιδιά, μάλιστα η κόρη του Μαριάννα ασχολείται με την μουσική. Ήταν δε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην γενέτειρά του, την Καρδίτσα, η οποία θα τον αποχαιρετήσει αύριο με οδύνη.

Διαβάστε επίσης: Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης των οικοδομημάτων στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας ζήτησε η Λίνα Μενδώνη

Το τραγούδι «Μπαλαμός», σε στίχους του Διονύση Τσακνή, που έγινε γνωστό και ως «Το τραγούδι των γύφτων», τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στους Ρομά και εκείνος σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του αναδείκνυε τα ήθη και τα έθιμά τους.

  • Δείτε τον να ερμηνεύει τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This