Αδιανόητο! Η Εισαγγελία Εφετών στέλνει ξανά στο εδώλιο τη μάνα της 12χρονης που αθωώθηκε!

Σάλος με την άσκηση έφεσης στην αθώωση της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα του Μίχου και των παιδοβιαστών

Must Read

Οργή προκαλεί η απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών να στείλει ξανά στο εδώλιο τη  μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, η οποία αθώωθηκε από το ΜΟΔ για τις βαριές κατηγορίες που της είχαν απαγγελθεί, παρά το γεγονός ότι η ανήλικη είχε καταθέσει πολλάκις ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε. 

Η γυναίκα θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, σε δεύτερο βαθμό, καθώς η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, κατά την εισαγγελική κρίση δεν είναι ορθή η απόφαση του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου που με οριακή πλειοψηφία 4 προς 3 αθώωσε την γυναίκα από την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Η απόφαση είχε ληφθεί με την ψήφο των ενόρκων.

Η έφεση αφορά μόνο το αδίκημα της μαστροπείας και όχι την δεύτερη κακουργηματική κατηγορία που βάρυνε την μητέρα του κοριτσιού, για πορνογραφία από την οποία το ΜΟΔ την απάλλαξε με ομόφωνη απόφασή του.

Η Εισαγγελία Εφετών αμφισβητεί την αθωωτική απόφαση και πιστεύει ότι η γυναίκα πρέπει να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για την κατηγορία που αφορά την εκπόρνευση του παιδιού της, καθώς «δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς» από το ΜΟΔ τα «αποδεικτικά στοιχεία» της δικογραφίας!

Υπενθυμίζεται ότι στην πρότασή της Εισαγγελέας  που προκάλεσε οργή για το «ξέπλυμα» στον Μίχο, ζητούσε  να καταδικαστεί η μητέρα του κοριτσιού για μαστροπεία και πορνογραφία.

Η συνάντηση της 12χρονης με τη μητέρα και τα αδέρφια της – «Περίμενε πώς και πώς»

Εντωμεταξύ, η 12χρονη συναντήθηκε ξανά με τη μητέρα και τα αδέλφια της, κάτι το οποίο ζητούσε επίμονα το κορίτσι, ενώ βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα που παρακολουθούσε τις εξελίξεις.

«Δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι, το παιδί βρίσκεται εκεί που βρισκόταν, μαζί με τη θεία της η οποία έχει και την επιμέλειά της. Είδε τη μαμά της, τα αδέρφια της, είναι χαρούμενη, περίμενε πως και πως» δήλωσε η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στη Realnews.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This