Γιώργος Κοκκίνης: «Η πόλη μας έχει ανάγκη από μια δημοτική Αρχή συνοδοιπόρο των πολιτών»

Τι δηλώνει στη «δημοκρατία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

Must Read

Ο Γιώργος Κοκκίνης είναι γέννημα θρέμμα της Αργυρούπολης, αγαπάει να προσφέρει στην περιοχή του, και στις εκλογές αυτές κατεβαίνει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Απόφοιτος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων, στα Ενεργειακά Συστήματα και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών και ως ελεύθερος επαγγελματίας στις κτιριακές κατασκευές και στα ενεργειακά συστήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ως ηλεκτρολόγος/μηχανολόγος μηχανικός.

Μιλώντας στη «δημοκρατία» για την πολιτική του πορεία εξηγεί πως «εκκινεί από τα φοιτητικά μου χρόνια, ωστόσο η πιο καθοριστική στιγμή αυτής της διαδρομής υπήρξε η γνωριμία μου με τον Χρήστο Κορτζίδη το 2014 και η προσχώρησή μου στην παράταξη “Δημοτική Συνεργασία”». Από τον Μάρτιο του 2023, μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, ο ίδιος επιλέχθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Οπως μας εξηγεί εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, η «Δημοτική Συνεργασία» θα δώσει το «παρών» με ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από την εμπειρία και τη γνώση των παλαιότερων υποψηφίων της, αλλά και από την ενέργεια και τη φρεσκάδα των νεότερων στελεχών της.

«Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η οικοδόμηση μιας δημοκρατικής πόλης σε όλα τα επίπεδα, καθώς βιώνουμε μια δημοκρατική ασφυξία -εξαιτίας μιας διοίκησης με χαρακτηριστικά καθεστώτος- τα τελευταία εννέα χρόνια», λέει χαρακτηριστικά.

«Ο τόπος μας χρειάζεται μια παράταξη που θα υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, η οποία δεν θα άγεται και θα φέρεται από τις επιδιώξεις των λίγων. Η πόλη μας έχει ανάγκη από μια δημοτική Αρχή συνοδοιπόρο των πολιτών, η οποία “θα βάζει πλάτη” για την αντιμετώπιση των καθημερινών και γενικότερων κοινωνικών προβλημάτων. Το όραμά μας για τον δήμο συνοψίζεται στη συνδιαμόρφωση μιας διοίκησης που θα υπερασπίζεται με κάθε κόστος τη δημόσια περιουσία και τον δημόσιο χαρακτήρα του δήμου. Δεδομένου ότι οι επιπτώσεις της επένδυσης στον πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού ήδη γίνονται αισθητές, το συγκεκριμένο αίτημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ας μην επιτρέψουμε να απαξιωθούν οι γειτονιές όπου μεγαλώσαμε για χάρη της νέας περίκλειστης πόλης των πλουσίων που δημιουργείται. Αντίθετα, ας εργαστούμε μαζί για έναν δήμο ανθρώπινο», λέει χαρακτηριστικά και ζητάει τη στήριξη των πολιτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This