Χάρης Δούκας: «Αντιμετωπίσαμε εχθρική στάση από την κυβέρνηση»

Συντάκτης: Newsroom

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων αποκαλύπτει στην «κυριακάτικη δημοκρατία» τα σχέδιά του για την αναμόρφωση της πρωτεύουσας

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας ανοίγει τα χαρτιά του στην «κυριακάτικη δημοκρατία» και περιγράφει το όραμά του για την αναμόρφωση της πρωτεύουσας.

  • Από τον Κυριάκο Δημάγγελο

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη ο νέος δήμαρχος της Αθήνας μιλά για τα έργα που σχεδιάζει ώστε να επιτευχθεί η αναμόρφωση της πρωτεύουσας, αναλύει τις πολιτικές που θέλει να ακολουθήσει στους κρίσιμους τομείς της στεγαστικής κρίσης και της ασφάλειας, ενώ τοποθετείται και για τις σχέσεις που θα έχει η νέα δημοτική Αρχή με το Μαξίμου.

Κύριε Δούκα, η έλευσή σας στο δημαρχιακό μέγαρο τι αλλαγές θα φέρει για τον Δήμο της Αθήνας μέσα στον πρώτο χρόνο της θητείας σας;

Η αλλαγή είναι μία: Να αλλάξει η Αθήνα, να γίνει βιώσιμη πόλη. Να αυξήσει τις αντοχές της στις νέες απειλές και να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις. Ερευνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης έδειξε ότι περίπου ο ένας στους τρεις πολίτες της Αθήνας δεν είναι ικανοποιημένος από την πόλη του. Τον καταλαβαίνουμε. Θα το αλλάξουμε. Εργαζόμαστε ήδη γι’ αυτό. Στις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας μας ξεκινήσαμε τις δενδροφυτεύσεις. Ηδη φυτεύτηκαν περισσότερα από 300 δέντρα σε πλατείες, πεζοδρόμια και άλση. Δρομολογήσαμε τη φύτευση τουλάχιστον ακόμη 1.500 δέντρων και το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα εγκρίνει τον νέο κανονισμό πρασίνου και δενδροφύτευσης. Αναλάβαμε δράση για να προστατευτεί ο δημόσιος χώρος από αυθαίρετες λειτουργίες, όπως η παράνομη στάθμευση. Η Δημοτική Αστυνομία μόλις ολοκλήρωσε μια δράση ενημέρωσης των οδηγών προκειμένου από αύριο να εφαρμοστούν αυστηρά οι κανόνες στάθμευσης. Ιδρύσαμε το γραφείο αντιμετώπισης ενεργειακής φτώχειας, που θα βοηθήσει τους πιο φτωχούς ενεργειακά συνανθρώπους μας. Αλλάζουμε τα προγράμματα αποκομιδής των απορριμμάτων, ενημερώνοντας καταρχάς επαγγελματίες στον χώρο του επισιτισμού και του τουρισμού για τον τρόπο που θα διαχειρίζονται τα απορρίμματά τους. Αντιμετωπίζουμε τα πιο επείγοντα προβλήματα σε σχολεία, καθώς διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν επικίνδυνα σχολικά κτίρια.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα;

Η Αθήνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα όλων των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. Με δύο όμως επιπλέον μεγάλες δυσκολίες. Η Αθήνα, όπως και όλη η Ελλάδα, πλήρωσε ακριβά τη μακρόχρονη οικονομική κρίση που βίωσε η χώρα και βεβαίως στη συνέχεια δεν έμεινε αλώβητη και από την ενεργειακή κρίση. Εργα «πάγωσαν», χρηματοδοτήσεις περιορίστηκαν, επλήγησαν οι οικονομικές δραστηριότητες στην πόλη μας, τραυματίστηκε το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της, υποβαθμίστηκαν βασικές δομές, όπως η Υγεία, η Παιδεία, οι κοινωνικές παροχές. Σε συνέχεια, στη μετά κρίση εποχή, η οικονομική μεγέθυνση την οδήγησε σε μια ανεξέλεγκτη τουριστικοποίηση, στη στεγαστική κρίση και σε παρεμβάσεις στην πόλη, δυστυχώς ατάκτως ερριμμένες. Και πάνω απ’ όλα αυτά, υπάρχει η μεγάλη απειλή της κλιματικής κρίσης. Πριν από δύο χρόνια μελέτη του Nature Climate Change έδειξε ότι στην Αθήνα ένας στους τέσσερις θανάτους που σχετίζονται με τη ζέστη μπορεί να αποδοθεί στην κλιματική αλλαγή. Ολα αυτά τα προβλήματα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των Αθηναίων. Ξέρουμε ότι πολλά από αυτά τα προβλήματα υπερβαίνουν τις αρμοδιότητες του δήμου. Εμείς δεσμευόμαστε να εξαντλήσουμε τις δικές μας δυνατότητες και να συμβάλουμε όσο μπορούμε στη γενικότερη αντιμετώπισή τους.

Πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στην Αθήνα;

Το κυκλοφοριακό είναι ένα από τα θέματα που προανέφερα, που υπερβαίνει τις αρμοδιότητες του δήμου. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολυμορφικό πρόβλημα, ακουμπά στην κατάσταση των δημόσιων συγκοινωνιών, ακουμπά στο οδικό δίκτυο, στη στάθμευση, συνολικά στη διαχείριση του δημόσιου χώρου. Η επίλυσή του θέλει δομικές λύσεις, που θα αλλάξουν ριζικά την κουλτούρα και τον τρόπο που κυκλοφορούμε στην πόλη. Αυτή την εβδομάδα ο δήμος πραγματοποίησε μια δράση ενημέρωσης, με πρωταγωνιστή τη Δημοτική Αστυνομία. Επί τέσσερις μέρες δημοτικοί μας αστυνόμοι, με μοτοσικλέτες και περιπολικά, πραγματοποίησαν συνεχείς περιπολίες σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, με σκοπό να ενημερώσουν και να αποτρέψουν την παράνομη στάθμευση. Οι περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα, με την επιβολή αυτή τη φορά όλων των προβλεπόμενων προστίμων σε όσους παράνομα καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο.

Με τον «Μεγάλο Περίπατο» και τη Βασιλίσσης Όλγας τι πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων;

Ο «Μεγάλος Περίπατος», που όλοι πια γνωρίζουμε πόσο ταλαιπώρησε την πόλη, κατέληξε να είναι μια μικρή πεζοδρόμηση, η οποία ακόμα και σήμερα υλοποιείται. Εχω συναντηθεί αρκετές φορές με τον εργολάβο και θα τελειώσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτή είναι η απόφαση. Οσο για τη Βασιλίσσης Ολγας, δεν έχει αλλάξει τίποτα απ’ όσα είπαμε και προεκλογικά και μετεκλογικά. Είπα ότι ο δρόμος θα ανοίξει για ήπια κυκλοφορία. Και ξαφνικά ειπώθηκε ότι υπάρχουν μια βίλα κι ένα λουτρό. Τελικά δεν υπάρχει βίλα ή λουτρό και ψάχνουν να βρουν το τείχος, που είναι γνωστό ότι υπάρχει, ώστε να δουν εάν θα αποκαλυφθεί. Η απόφασή μας δεν αλλάζει. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, εάν δεν επιβεβαιωθεί η ύπαρξη αρχαιολογικών ευρημάτων, ο δρόμος θα ανοίξει για ήπια κυκλοφορία των Ι.Χ.

Επί Covid-19 δόθηκε η δυνατότητα στους επαγγελματίες για επέκταση των καταστημάτων σε δημόσιους χώρους. Θα αναθεωρηθεί αυτή η επιλογή σήμερα που δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα;

Η απόφαση για επέκταση των καταστημάτων είχε ισχύ μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Αρα, τουλάχιστον στα χαρτιά, έχουμε επιστρέψει στο πρότερο καθεστώς. Ομως θέλω να σημειώσω ότι η προστασία του δημόσιου χώρου είναι από τους βασικούς μας στόχους. Θα παρεμβαίνουμε όταν ο δημόσιος χώρος καταλαμβάνεται από αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες. Ενδεικτικά μόνο σημειώνω για την κατάσταση που επικρατεί ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημοτικής Αστυνομίας, το 2023 διενεργήθηκαν 5.194 έλεγχοι κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και εντοπίστηκαν περίπου 2.000 παραβάσεις. Αυτό δεν είναι ανεκτό.

Η Αθήνα μπορεί να γίνει μια πράσινη πόλη;

Ηδη, όπως σας είπα, ξεκινήσαμε να υλοποιούμε το πρόγραμμα των δενδροφυτεύσεων, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί προεκλογικά. Γνωρίζουμε ότι σε μια πόλη τόσο πυκνοκατοικημένη όσο η Αθήνα η επιχείρηση πράσινο αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Ομως μπορούμε με καλά σχεδιασμένες παρεμβάσεις να βελτιώσουμε σημαντικά την κατάσταση. Εχουμε ήδη στη διάθεσή μας χιλιάδες δέντρα. Εχουμε χαρτογραφήσει 1.500 σημεία που άμεσα θα δενδροφυτευτούν, έξω από σχολεία, σε πεζοδρόμια και πλατείες. Αυτό που πρέπει όλοι να κατανοήσουμε είναι ότι για την Αθήνα αποτελεί μονόδρομο το πράσινο. Η δημιουργία πράσινων διαδρόμων, διασυνδεδεμένων με τους λόφους της πόλης, είναι ο μοναδικός τρόπος για να αναπνεύσει.

«Θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους πολίτες»

Η Αθήνα είναι μια ασφαλής για τους κατοίκους της πόλη; Είναι η ασφάλεια προτεραιότητα της νέας δημοτικής Αρχής;

Το θέμα της ασφάλειας αξιολογείται από τους ίδιους τους κατοίκους της πόλης στην πρώτη τριάδα των σοβαρότερων προβλημάτων. Στην προσπάθειά μας να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας, βεβαίως και έχουν τη χρησιμότητά τους όλα τα μέσα. Η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, οι κάμερες, ο σωστός φωτισμός των χώρων. Ομως είμαι πεπεισμένος ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει, αν καταφέρουμε να ζωντανέψουμε τις γειτονιές της Αθήνας, να απογκετοποιηθούν κάποιες περιοχές. Αυτό σημαίνει να δημιουργηθούν στέκια, οι πλατείες να φιλοξενούν εκδηλώσεις, οι παιδικές χαρές να γίνουν ασφαλείς για να υποδεχτούν τα παιδιά. Οπου οι δημιουργικές δραστηριότητες αποσύρονται, όπου ο κόσμος κλείνεται σπίτι του, αφήνουμε χώρο στην παραβατικότητα και την εγκληματικότητα.

Είναι τα οικονομικά του δήμου υγιή;

Εχουμε χρέος ως νέα δημοτική Αρχή να ελέγξουμε τι παραλάβαμε. Και θα το κάνουμε. Ομως, ένας δήμος που δεν έχει πόρους να συντηρήσει τα σχολεία του, τις παιδικές του χαρές, το πράσινό του, να αναπτύξει προγράμματα καθαριότητας, και καταλαβαίνετε ότι αναφέρομαι στα στοιχειώδη, δεν θα τον έλεγε κάποιος οικονομικά υγιή δήμο.

Η σχέση σας με την κυβέρνηση έχει αποκατασταθεί;

Είμαι δήμαρχος της Αθήνας. Με την κυβέρνηση είμαστε θεσμικοί συνεργάτες. Είμαι επίσης της αντίληψης ότι τα προβλήματα λύνονται μέσα από συνθέσεις και όχι από άσκοπες αντιπαραθέσεις. Δυστυχώς, πριν ακόμη ορκιστεί η νέα δημοτική Αρχή της Αθήνας, αντιμετώπισε σε κορυφαία θέματα εχθρική στάση. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Ο,τι προσκόμματα δημιουργούν στο έργο μας έχουν τελικό αποδέκτη τους κατοίκους της Αθήνας. Και εμείς βρισκόμαστε στη διοίκηση του δήμου για να λύσουμε προβλήματα, όχι για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τους εκάστοτε κυβερνώντες. Οσοι λοιπόν σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας θα είναι σύμμαχοί μας στον μεγάλο μας αγώνα για να βελτιώσουμε τη ζωή στην πόλη. Οσοι θελήσουν να βάλουν εμπόδια στο έργο μας θα μας βρουν απέναντι. Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και έχοντας στο πλευρό μας τους δημότες μας όλα τα μέσα που χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στην εντολή που λάβαμε από τις κάλπες.

Βαραίνει τις πλάτες σας το γεγονός πως καταφέρατε να επικρατήσετε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και έχοντας ενώσει τον προοδευτικό κόσμο; Γιατί πολλοί μιλούν για το επιτυχημένο εκλογικό παράδειγμά σας, ποντάροντας μάλιστα πάνω σας…

Ο δήμος είναι ένα πεδίο δόξης λαμπρό για συνεργασίες και συγκλίσεις όλων των ανθρώπων, των παρατάξεων, των πολιτικών φορέων, που πιστεύουν ότι η Αθήνα πρέπει να αρχίσει να αντιμετωπίζει τα πολλά και σοβαρά προβλήματά της. Θα ήταν ευχής έργον ο στόχος αυτός να ενώσει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις. Ομως θέλω να σημειώσω ότι το επιτυχημένο εκλογικό παράδειγμα στο οποίο αναφέρεστε το κατάφεραν οι πολίτες και όχι οι διαπραγματεύσεις σε κάποια κλειστά γραφεία. Οι πολίτες κουράστηκαν από ωραία λόγια και βαρύγδουπες εξαγγελίες. Οι πολίτες ήταν αυτοί που είδαν σε μένα και στη δημοτική μας παράταξη ανθρώπους με γνώση, με ειλικρινή έγνοια και αγωνία για την πόλη και κυρίως αποφασισμένους αυτά που λένε να τα κάνουν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεόδωρος Καράογλου: «Διαφωνώ με το νομοσχέδιο αλλά δεν είμαι ομοφοβικός»

«Το ότι διαφωνώ και θα καταψηφίσω δεν σημαίνει ότι είμαι ομοφοβικός ή ότι δεν σέβομαι τους ομοφυλόφιλους» λέει, μιλώντας στην «Espresso», ο βουλευτής Β΄...

Νικόλας Φαραντούρης: Οικογενειάρχης με καλλιτενική φλέβα, αισιοδοξεί για την πορεία του «νέου» ΣΥΡΙΖΑ!

«Oσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται πάνω μου στα δύσκολα» λέει στην «Espresso» ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου...

Μπάμπης Παπασπύρος: Με σχέδιο, εθνική στρατηγική και όραμα για να την αναβίωση της Αεροπορικής...

Συναντούμε σήμερα τον Μπάμπη Παπασπύρο, απόστρατο Ταξίαρχο Ηλεκτρονικό Μηχανικό της Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας (ΣΜΑ) της Σχολής Ικάρων.Ο Μπάμπης Παπασπύρος χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή πορεία...

Το Bollywood… παίζει άμυνα!

Ο 31χρονος σέντερ μπακ ∆ημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε στην «Espresso» για την καριέρα του στην Ινδία

Ραλλία Χρηστίδου: «Έχω κοινό όραμα και στόχους με τον Κασσελάκη»

«Πιθανόν να τον είχα σκεφτεί ως μελλοντικό πρόεδρο πριν εκείνος σκεφτεί τον εαυτό του» λέει στην «Espresso» με μεγάλο θαυμασμό για τον Στέφανο Κασσελάκη...

Δημήτρης Παπαστεργίου: Από το δημαρχείο των «έξυπνων» Τρικάλων στον ψηφιακό κόσμο μιας ολόκληρης χώρας

Είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα ως υπουργού, γεγονός που πριν από έναν χρόνο θα του φαινόταν απίθανο. Οπως με χιούμορ λέει, μιλώντας σήμερα στην...

Μιχάλης Κατρίνης: Ο «Κασπάροφ» του ΠΑΣΟΚ κάνει ρουά ματ στον λαϊκισμό

«Οι νέοι αισθάνονται ότι βρίσκονται στο περιθώριο, δεν έχουν ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτή η αίσθηση μετατρέπεται σε οργή και πολλές φορές σε τυφλή...

Ο Γιάννης Bούρος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Μια ξαφνική ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ν. Χαλκηδόνα έρχεται να βάλει «φωτιά» σε ένα ιδιαίτερα εύθραυστο σκηνικό που διαμόρφωσε...

Όλγα Γεροβασίλη: «Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον νέο πρόεδρο»

Οι αποχωρήσεις στελεχών μετά την εκλογή Κασσελάκη, η δεμένη οικογένεια που τη στηρίζει, και η αποκάλυψη για τις μαγειρικές ικανότητές της

Μιλένα Αποστολάκη: «Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε όλα τα δεινά της κρίσης»

«Στους πολίτες απευθυνόμαστε και όχι σε συμμαχίες κορυφής που δεν αφορούν κανέναν» λέει μιλώντας σήμερα στην «Espresso» η βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών με...

Μίκα Ιατρίδη: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη από το να χαρίζεις τη ζωή την ίδια»

«Αν δεν υπήρχε ο δότης, το πιθανότερο θα ήταν να μην υπήρχε ούτε ο Νίκος. Το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων το συνειδητοποιούμε όταν...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Η κυρία που έχει όραμα στας Σέρρας

«Μια πόλη δεν αλλάζει με παλαιοκομματικές χαιρετούρες και χτυπήματα στην πλάτη. Αλλάζει με σχέδιο, όραμα και ρήξεις» λέει σήμερα στην «Espresso» η δικηγόρος Βαρβάρα...

Χρήστος Λεοντής: «Δεν με διακατέχει το άγχος του χρόνου ούτε του θανάτου»

Ήταν Τρίτη βράδυ, 26 Σεπτεμβρίου, στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο. Ο Χρήστος Λεοντής γιόρταζε με μία πανηγυρική συναυλία τα εξήντα του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι....

Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: Ο πρόεδρος της Παγκόσµιας Εταιρείας Ροµποτικής είναι Έλληνας!

Έχοντας πραγµατοποιήσει χιλιάδες επεµβάσεις ροµποτικής, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο γιατρός που έχει πραγµατοποιήσει τις περισσότερες ροµποτικές επεµβάσεις γενικής χειρουργικής στον κόσµο.Συνέντευξη...

Ντούσαν Σπασόγιεβιτς: «Η Σερβία και η Ελλάδα είναι φυσικοί σύμμαχοι»

Είναι από το 2016 πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα. Διπλωμάτης με ανοικτό πνεύμα, υπηρετεί τη χώρα του στην Ελλάδα, με άξονα την ενίσχυση της...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Στα σκαριά ο πρώτος ουρανοξύστης

Από εταιρία συμφερόντων του μεγαλοξενοδόχου Σταύρου Ανδρεάδη

Τον πατέρα Κλεομένη «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός – Τι απαντάει ο ίδιος

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, σε κατάθεσή τους στις αρχές, «δείχνει» τον «πατέρα Κλεομένη» ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης...

Ήξερε ο Δένδιας για το επεισόδιο Μητσοτάκη – Μακρόν;

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια για την ενδεχόμενη στάση των συμμάχων μας, με τους οποίους μάλιστα έχουμε υπογράψει και αμοιβαία αμυντική συνδρομή,...

Την Τετάρτη «παραλύει» η χώρα: Ποιοι συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία – Τι ισχύει με ΜΜΜ

Στο έδαφος όλες οι αεροπορικές πτήσεις – Χωρίς ταξί η Αθήνα 27 και 28/2

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Βγήκε από συνέντευξη στη μνήμη του Τσιτσάνη, δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι»

H Ελένη Γερασιμίδου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» στην οποία μίλησε για τα 44 χρόνια κοινής πορείας της με τον Αντώνη Ξένο,...

Η σχέση ζωής της Νατάσας Καραμανλή με τον θρύλο του κρητικού τραγουδιού Λουδοβίκο των Ανωγείων

Μια φιλία ζωής γράφει συνεχώς και νέα κεφάλαια. Ο λόγος για τη φιλία που διατηρεί χρόνια τώρα η Νατάσα Καραμανλή με τον τραγουδοποιό και...

Συνταξιούχος «έκαψε» σε ζωντανή σύνδεση τον Άδωνι

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας, με τους ασθενείς να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Ηλιούπολη: Αρχιμανδρίτης έδιωξε τον Χρηστίδη από εκδήλωση γιατί ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών 

Την πόρτα της εξόδου έδειξε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη, ο αρχιμανδρίτης του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, όταν εκείνος εμφανίστηκε σε εκδήλωση για...

Δημοσκόπηση: Συμφωνείτε με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα;

Λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, με μία δήλωση του, άσκησε σκληρή κριτική τόσο...

«Μπράβοι και… πιάτσα στην Αχαρνών»: Φουρθιώτης – Κοκλώνης στον υπόνομο των γκλίτερ με απειλές και ηχογραφήσεις

Το ηχηρό «όχι» του  Open να δεχτεί στο πρόγραμμά του την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη (τον... συνομιλητή Γεραπετρίτη, για να μην ξεχνιόμαστε) με δάκτυλο...

Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Όταν τον είδα σάστισα»

Έτοιμος να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, αρκεί να του κάνει πρόταση ο Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίο μάλιστα αποθέωσε, χαρακτηρίζοντας...

Στον… πάγο ο Κοτσώνης

Ολοένα λιγότερο εμφανίζει πλέον τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη δημόσια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.Από τη Βίβιαν ΜπενέκουΚαι ενώ παλιότερα τον είχε...

Γιατρός το θύμα που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα – Τι όπλισε το χέρι του πεθερού του

Ο 69χρονος πυροβόλησε τον 57χρονο στην αυλή της οικίας τους - «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο διάσημος τραπεζίτης Τζέικομπ Ρότσιλντ

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε ο διάσημος τραπεζίτης και φιλάνθρωπος Λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ.Σε ανακοίνωσή τους το Ίδρυμα Rothschild και το...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ