Θεόδωρος Καράογλου: «Διαφωνώ με το νομοσχέδιο αλλά δεν είμαι ομοφοβικός»

Συντάκτης: Newsroom

«Η οικογένεια απαρτίζεται από τον πατέρα και τη μητέρα»

«Το ότι διαφωνώ και θα καταψηφίσω δεν σημαίνει ότι είμαι ομοφοβικός ή ότι δεν σέβομαι τους ομοφυλόφιλους» λέει, μιλώντας στην «Espresso», ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Θεόδωρος Καράογλου για το επίκαιρο, αλλά και επίμαχο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομοφύλων και την τεκνοθεσία.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Για εκείνον, που έχει μεγαλώσει παραδοσιακά, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει, «η οικογένεια απαρτίζεται από τον πατέρα και τη μητέρα, κι όχι από τον γονέα Α και τον γονέα Β». Ο Θεόδωρος Καράογλου είναι απολύτως ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του, από την πρώτη στιγμή, λέγοντας ότι, ηθικά και συνειδησιακά, δεν μπορεί να συνταχθεί με μια νομοθετική πρωτοβουλία που είναι πολύ προχωρημένη για τον ίδιο. Θεωρεί όμως ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. παραμένει απολύτως συμπαγής, παρότι ορισμένοι βουλευτές διαφωνούν με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Ο ίδιος, παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι εκεί ζουν το «Αmerican dream» κι ότι ο Κασσελάκης είναι εκείνος που επιδιώκει τον μιντιακό θόρυβο και του αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας. «Είναι celebrity και όχι πολιτικός. Δηλώνει αριστερός και ζει ως εισοδηματίας. Εκλέχθηκε πολιτικός αρχηγός και συμπεριφέρεται ως CEO πολυεθνικής» παρατηρεί ο Θεόδωρος Καράογλου.

Ο βουλευτής Β´ Θεσσαλονίκης στην προσωπική του ζωή, και μετά την περιπέτεια που είχε πέρυσι με την υγεία του, αποφάσισε να γυμνάζεται πιο συστηματικά, να κάνει συχνό τσεκ απ και να ζει το «τώρα», χωρίς προγραμματισμό. Ο Θεόδωρος Καράογλου είναι σινεφίλ, Ηρακλής στο ποδόσφαιρο και ερωτευμένος με τη γυναίκα του, τη Γιώτα Μαντανίκα.

Με τη σύζυγό του

Δεν πειστήκατε τελικά να ψηφίσετε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων; Θα είστε παρών ή θα απέχετε όταν έρθει στη Βουλή;

Εχω μεγαλώσει σε μια παραδοσιακή οικογένεια και γαλουχήθηκα με αρχές και αξίες που δεν επιτρέπουν να ψηφίσω το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Για εμένα η οικογένεια, που αποτελεί τη βάση της κοινωνίας, απαρτίζεται από τον πατέρα και τη μητέρα, όχι τον γονέα Α και τον γονέα Β. Κατανοώ ότι οι εποχές αλλάζουν, όπως κατανοώ απόλυτα ότι υπάρχουν αισθήματα αγάπης και συντροφικότητας ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, ωστόσο ηθικά και συνειδησιακά δεν μπορώ να συνταχθώ με μια νομοθετική πρωτοβουλία η οποία είναι πολύ προχωρημένη για εμένα. Το ότι διαφωνώ και θα καταψηφίσω δεν σημαίνει ότι είμαι ομοφοβικός ή ότι δεν σέβομαι τους ομοφυλόφιλους. Εχω, όμως, άποψη επί του θέματος και την καταθέτω με επιχειρήματα. Αλλωστε, στην προσωπική και πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν είμαι δογματικός, ούτε οπαδός του άσπρου – μαύρου. Απεναντίας, συζητώ, ακούω πάντα με σεβασμό κάθε άποψη, δίχως αφορισμούς, παρωπίδες και με την καλύτερη των προθέσεων.

Επειδή πολλοί βλέπουν ότι ίσως η Ν.Δ. δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι γίνεται στην καρδιά της κοινωνίας, θα ήθελα να μου πείτε οι πολίτες τι λένε για όλο αυτό.

Διαφωνώ με αυτή την προσέγγιση. Η Ν.Δ. εκφράζει σήμερα τη συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας. Είναι το κόμμα που έβγαλε την Ελλάδα από τα Μνημόνια, που επανέφερε την οικονομία σε θετική τροχιά ανάπτυξης, που μείωσε την ανεργία σε προ κρίσης επίπεδα, που αύξησε τα εισοδήματα εργαζομένων και συνταξιούχων, που σύναψε σημαντικές αμυντικές συμφωνίες, που ανέκτησε την επενδυτική βαθμίδα για την ελληνική οικονομία, που κατέστησε την Ελλάδα συνώνυμη της αξιοπιστίας και της συνέπειας, που της προσέδωσε ξανά κύρος σε διεθνές επίπεδο και επανέφερε τη σταθερότητα σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Αυτές είναι κατακτήσεις για τις οποίες όλοι οι βουλευτές της είμαστε υπερήφανοι και οι οποίες δεν ακυρώνονται, δεν διαγράφονται και φέρουν την προσωπική σφραγίδα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Να σας πω και κάτι ακόμα: το ότι ορισμένοι βουλευτές διαφωνούμε με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αποπνέει κομματική υγεία, δεδομένου ότι τα κόμματα είναι καθρέφτης της κοινωνίας, και στην κοινωνία ακούγονται και καταγράφονται όλες οι απόψεις».

Αυτή η επιλογή της κυβέρνησης, να υιοθετήσει θέσεις και στάσεις της Αριστεράς, όπως, π.χ., οι ελληνοποιήσεις μεταναστών, η επιστολική ψήφος αποδήμων και το νομοσχέδιο ομοφύλων κ.λπ., θα της κοστίσει στο αμιγώς δεξιό κοινό της;

Η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα είναι απολύτως συμπαγής. Το ίδιο και η εκλογική μας βάση, γιατί οι πολίτες αναγνωρίζουν, επικροτούν όσα περιέγραψα παραπάνω και δεν θα τα θέσουν σε κίνδυνο. Κάθε βήμα προόδου που έχει κάνει η πατρίδα μας έγινε με κόπο, μόχθο και θυσία. Με στοχοπροσήλωση και επιμονή στον τελικό στόχο, κανένας συνειδητοποιημένος ψηφοφόρος της Ν.Δ. αλλά και σκεπτόμενος πολίτης δεν θα διακινδυνεύσει ένα πισωγύρισμα στην εποχή των ψευδαισθήσεων και της ιδεολογικής θολούρας. Ο παραδοσιακός ψηφοφόρος της Ν.Δ. δεν είναι πολιτικός τυχοδιώκτης και δεν ασπάζεται τον ακραίο λαϊκισμό. Διακρίνεται και ξεχωρίζει για την κουλτούρα του, που στο επίκεντρο έχει την ευημερία και την πρόοδο της πατρίδας. Αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως ορισμένοι να σκέφτονται πως οι επικείμενες ευρωεκλογές ανοίγουν παράθυρο ευκαιρίας σε πολιτικά οφέλη. Αυτά, όμως, θα είναι πρόσκαιρα.Και, μια και αναφερθήκατε στην επιστολική ψήφο, με ποιο κριτήριο κατατάσσει κάποιος τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ως «αριστερή»; Ενα μέσο εμβάθυνσης της δημοκρατίας, την αναγκαιότητα της οποίας υποστηρίζουν 7 στους 10 συμπολίτες μας, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης, δεν έχει δεξιό, αριστερό ή κεντρώο πρόσημο, αλλά πρόκειται για μια ριζοσπαστική και προοδευτική τομή εκσυγχρονισμού.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου

Εχετε γνώμη για τον Στέφανο Κασσελάκη;

Στον ΣΥΡΙΖΑ ζουν το… Αmerican dream. Ο κ. Κασσελάκης επιδιώκει τον μιντιακό θόρυβο, του αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας, να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά για να τον κρίνω ως πολιτικό πρόσωπο, και δη ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει προηγουμένως να μιλήσει πολιτικά. Να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τα θέματα της επικαιρότητας, να πάρει σαφή θέση και να αφήσει στην άκρη τις αόριστες αναφορές, τις γενικολογίες και τις ασυνάρτητες ιδέες. Μόνο που για να το κάνει πρέπει να διαθέτει γνώσεις, τις οποίες, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, στερείται. Είναι celebrity και όχι πολιτικός, γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δεν εκπέμπει κανένα ιδεολογικό στίγμα. Δηλώνει αριστερός και ζει ως εισοδηματίας… Εκλέχθηκε πολιτικός αρχηγός και συμπεριφέρεται ως CEO πολυεθνικής. Δεν κατανοεί ότι οι λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας δεν προκύπτουν μέσα από power points, αλλά από την τριβή με την καθημερινότητα. Γι’ αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλες και όλους ότι πολιτική και επικοινωνία δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η πολιτική δίνει λύσεις, η επικοινωνία διαμορφώνει πλασματικές εικόνες. Περίτρανη απόδειξη, η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και η αποξένωση από την εκλογική του βάση.

Παππούς γίνατε ή ετοιμάζεστε; Τα παιδιά σας τι λένε για τα ζητήματα της επικαιρότητας;

Παππούς δεν έγινα ακόμη. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής, το περιμένω με λαχτάρα. Ποιος γονιός, εξάλλου, δεν φαντάζεται αυτή τη στιγμή όταν παντρεύει τα παιδιά του; Αλλωστε, «του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου», όπως λέει η γνωστή ρήση. Από και εκεί και πέρα, με τον γιο μου Γιώργο και την κόρη μου Βανέσσα συζητάμε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. Είναι μια συνηθισμένη οικογενειακή στιγμή από όταν ήταν παιδιά. Με ενδιαφέρει να ακούω την άποψή τους, να εισπράττω κλίμα, γιατί εμείς οι πολιτικοί οφείλουμε να λαμβάνουμε τα μηνύματα της κοινωνίας. Ο Γιώργος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη, οπότε έχω την ευκαιρία να μιλώ μαζί του σχεδόν καθημερινά. Η Βανέσσα ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, οπότε η επικοινωνία μας γίνεται μέσω του τηλεφώνου. Ακόμα και έτσι, ασκούν κριτική και προτάσεις για ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Εσείς έχετε μια ωραία, δεμένη οικογένεια. Ομως, εάν παρατηρήσει κανείς την επικαιρότητα και το τι συμβαίνει μέσα στις οικογένειες σήμερα, θα δει ο παραδοσιακός αυτός θεσμός πλήττεται. Τι φταίει για αυτή την κοινωνική φθορά;

Δυστυχώς, ζούμε μια εποχή μεγάλων εκπτώσεων σε όλα τα επίπεδα κοινωνικής και πνευματικής ζωής, από την καθημερινότητα έως την ηττοπάθεια και από τον κυνισμό έως την απαξίωση. Οι ανθρώπινες σχέσεις φθείρονται, η παιδική παραβατικότητα αυξάνεται, ο παιδικός εκφοβισμός γιγαντώνεται. Ιδιαίτερα με την ανεξέλεγκτη χρήση των social media ζούμε την εποχή του «φαίνεσθαι» και όχι του «είναι». Από τη χρήση περάσαμε στην κατάχρηση. Το ίδιο ισχύει με τη σοβαροφάνεια και τη δήθεν πολιτική ορθότητα, που πολλές φορές ταυτίζει το δικαίωμα με την επιθυμία.

Η περιπέτεια της υγείας σας άλλαξε σε κάτι την καθημερινότητά σας;

Με έκανε φίλο του γυμναστηρίου και πιο συνεπή όσον αφορά τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Πριν από την περιπέτεια με τον καρκίνο -γιατί δεν φοβάμαι να πω τη λέξη- έκανα διάδρομο στο σπίτι. Τώρα επισκέπτομαι συστηματικά δύο φορές την εβδομάδα ένα γειτονικό γυμναστήριο για να διατηρούμαι σε φόρμα. Στην ίδια λογική, φροντίζω δύο φορές τον χρόνο να κάνω γενικές ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αμελούσα μέχρι τη στιγμή που επισκέφθηκα τον ογκολόγο. Κατά τα άλλα, συνεχίζω να κινούμαι με τους ίδιους γρήγορους ρυθμούς σε καθημερινή βάση, να ακολουθώ ένα πρόγραμμα γεμάτο συναντήσεις, εκδηλώσεις και επισκέψεις, αλλά πλέον, όταν γυρίζω σπίτι, προγραμμάτισα το μυαλό μου να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Να ζω το τώρα και να μην προγραμματίζω τις δράσεις του πολιτικού μου γραφείου για τον επόμενο χρόνο. Βέβαια, καμιά φορά οι συνήθειες επιστρέφουν, αλλά έχω δίπλα μου τη Γιώτα και με επαναφέρει.

Ποια τα χόμπι σας σήμερα;

Αυτά δεν αλλάζουν! Το διάβασμα, τα ταξίδια και ο Ηρακλής, όχι κατ’ ανάγκη με αυτή τη σειρά. Είναι τα τρία πάθη μου. Μπορεί να μείνω ξάγρυπνος όλη νύχτα για να τελειώσω ένα βιβλίο, να προμηθευτώ από την αρχή της περιόδου εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή σε σχεδόν όλα τα αθλήματα και να παρακολουθώ αγώνες ή να προγραμματίσω τουλάχιστον δυο τρία ολιγοήμερα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας μέσα στη χρονιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάρης Δούκας: «Αντιμετωπίσαμε εχθρική στάση από την κυβέρνηση»

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας ανοίγει τα χαρτιά του στην «κυριακάτικη δημοκρατία» και περιγράφει το όραμά του για την αναμόρφωση της πρωτεύουσας....

Νικόλας Φαραντούρης: Οικογενειάρχης με καλλιτενική φλέβα, αισιοδοξεί για την πορεία του «νέου» ΣΥΡΙΖΑ!

«Oσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται πάνω μου στα δύσκολα» λέει στην «Espresso» ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου...

Μπάμπης Παπασπύρος: Με σχέδιο, εθνική στρατηγική και όραμα για να την αναβίωση της Αεροπορικής...

Συναντούμε σήμερα τον Μπάμπη Παπασπύρο, απόστρατο Ταξίαρχο Ηλεκτρονικό Μηχανικό της Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας (ΣΜΑ) της Σχολής Ικάρων.Ο Μπάμπης Παπασπύρος χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή πορεία...

Το Bollywood… παίζει άμυνα!

Ο 31χρονος σέντερ μπακ ∆ημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε στην «Espresso» για την καριέρα του στην Ινδία

Ραλλία Χρηστίδου: «Έχω κοινό όραμα και στόχους με τον Κασσελάκη»

«Πιθανόν να τον είχα σκεφτεί ως μελλοντικό πρόεδρο πριν εκείνος σκεφτεί τον εαυτό του» λέει στην «Espresso» με μεγάλο θαυμασμό για τον Στέφανο Κασσελάκη...

Δημήτρης Παπαστεργίου: Από το δημαρχείο των «έξυπνων» Τρικάλων στον ψηφιακό κόσμο μιας ολόκληρης χώρας

Είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα ως υπουργού, γεγονός που πριν από έναν χρόνο θα του φαινόταν απίθανο. Οπως με χιούμορ λέει, μιλώντας σήμερα στην...

Μιχάλης Κατρίνης: Ο «Κασπάροφ» του ΠΑΣΟΚ κάνει ρουά ματ στον λαϊκισμό

«Οι νέοι αισθάνονται ότι βρίσκονται στο περιθώριο, δεν έχουν ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτή η αίσθηση μετατρέπεται σε οργή και πολλές φορές σε τυφλή...

Ο Γιάννης Bούρος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Μια ξαφνική ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ν. Χαλκηδόνα έρχεται να βάλει «φωτιά» σε ένα ιδιαίτερα εύθραυστο σκηνικό που διαμόρφωσε...

Όλγα Γεροβασίλη: «Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον νέο πρόεδρο»

Οι αποχωρήσεις στελεχών μετά την εκλογή Κασσελάκη, η δεμένη οικογένεια που τη στηρίζει, και η αποκάλυψη για τις μαγειρικές ικανότητές της

Μιλένα Αποστολάκη: «Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε όλα τα δεινά της κρίσης»

«Στους πολίτες απευθυνόμαστε και όχι σε συμμαχίες κορυφής που δεν αφορούν κανέναν» λέει μιλώντας σήμερα στην «Espresso» η βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών με...

Μίκα Ιατρίδη: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη από το να χαρίζεις τη ζωή την ίδια»

«Αν δεν υπήρχε ο δότης, το πιθανότερο θα ήταν να μην υπήρχε ούτε ο Νίκος. Το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων το συνειδητοποιούμε όταν...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Η κυρία που έχει όραμα στας Σέρρας

«Μια πόλη δεν αλλάζει με παλαιοκομματικές χαιρετούρες και χτυπήματα στην πλάτη. Αλλάζει με σχέδιο, όραμα και ρήξεις» λέει σήμερα στην «Espresso» η δικηγόρος Βαρβάρα...

Χρήστος Λεοντής: «Δεν με διακατέχει το άγχος του χρόνου ούτε του θανάτου»

Ήταν Τρίτη βράδυ, 26 Σεπτεμβρίου, στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο. Ο Χρήστος Λεοντής γιόρταζε με μία πανηγυρική συναυλία τα εξήντα του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι....

Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: Ο πρόεδρος της Παγκόσµιας Εταιρείας Ροµποτικής είναι Έλληνας!

Έχοντας πραγµατοποιήσει χιλιάδες επεµβάσεις ροµποτικής, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο γιατρός που έχει πραγµατοποιήσει τις περισσότερες ροµποτικές επεµβάσεις γενικής χειρουργικής στον κόσµο.Συνέντευξη...

Ντούσαν Σπασόγιεβιτς: «Η Σερβία και η Ελλάδα είναι φυσικοί σύμμαχοι»

Είναι από το 2016 πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα. Διπλωμάτης με ανοικτό πνεύμα, υπηρετεί τη χώρα του στην Ελλάδα, με άξονα την ενίσχυση της...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Στα σκαριά ο πρώτος ουρανοξύστης

Από εταιρία συμφερόντων του μεγαλοξενοδόχου Σταύρου Ανδρεάδη

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Βγήκε από συνέντευξη στη μνήμη του Τσιτσάνη, δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι»

H Ελένη Γερασιμίδου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» στην οποία μίλησε για τα 44 χρόνια κοινής πορείας της με τον Αντώνη Ξένο,...

Την Τετάρτη «παραλύει» η χώρα: Ποιοι συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία – Τι ισχύει με ΜΜΜ

Στο έδαφος όλες οι αεροπορικές πτήσεις – Χωρίς ταξί η Αθήνα 27 και 28/2

Η σχέση ζωής της Νατάσας Καραμανλή με τον θρύλο του κρητικού τραγουδιού Λουδοβίκο των Ανωγείων

Μια φιλία ζωής γράφει συνεχώς και νέα κεφάλαια. Ο λόγος για τη φιλία που διατηρεί χρόνια τώρα η Νατάσα Καραμανλή με τον τραγουδοποιό και...

Γιατρός το θύμα που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα – Τι όπλισε το χέρι του πεθερού του

Ο 69χρονος πυροβόλησε τον 57χρονο στην αυλή της οικίας τους - «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Tο «ευχαριστώ» της Καρυστιανού – Ξεπέρασαν τις 600.000 οι υπογραφές για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας

Πάνω από 640.000 υπογραφές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το διαδικτυακό ψήφισμα που ξεκίνησε η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.Οι...

Ελληνική «Μπίλντερμπεργκ»: Ο Κασσελάκης πήρε το «χρίσμα» από τους 102 «εκλεκτούς»

Μία αποκάλυψη που μπορεί να εξηγεί και τις τελευταίες εξελίξεις…

Δημοσκόπηση: Συμφωνείτε με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα;

Λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, με μία δήλωση του, άσκησε σκληρή κριτική τόσο...

Τον πατέρα Κλεομένη «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός – Τι απαντάει ο ίδιος

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, σε κατάθεσή τους στις αρχές, «δείχνει» τον «πατέρα Κλεομένη» ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης...

Δένδιας: Ξεχάστε την αμυντική συνδρομή από ΗΠΑ – Γαλλία σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!

Κόντρα στην γραμμή Μαξίμου περί νηνεμίας στα ελληνοτουρκικά, ο υπουργός Αμύνης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον και ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάς...

Ήξερε ο Δένδιας για το επεισόδιο Μητσοτάκη – Μακρόν;

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια για την ενδεχόμενη στάση των συμμάχων μας, με τους οποίους μάλιστα έχουμε υπογράψει και αμοιβαία αμυντική συνδρομή,...

Ανατροπή: Πρώην δημοσιογράφος ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ

Στον Απόστολο Φουρνατζόπουλο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ. Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην...

Συνταξιούχος «έκαψε» σε ζωντανή σύνδεση τον Άδωνι

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας, με τους ασθενείς να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...

«Ο Γεράσιμος έναν χρόνο μετά είναι σε κώμα» – Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα των Τεμπών

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών, ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας, εξακολουθεί να...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ