6-7-2020

Πιάσε θέση στην πλαζ χάρη στην online πλατφόρμα Plazz

Με αφορμή τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται με την πανδημία του κορονοϊού, η πλατφόρμα online κράτησης και διαχείρισης παραλίας Plazz, που διαθέτει ήδη ένα δίκτυο από 3.500 ξαπλώστρες σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 50.000 χρήστες, προσάρμοσε τις υπηρεσίες της, με στόχο την προστασία της υγείας των χρηστών της.

Στην πλατφόρμα οι ιδιοκτήτες μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις κρατήσεις, ώστε να οργανώνουν τους επισκέπτες που προσέρχονται στην παραλία ή στην πισίνα χωρίς απώλειες και δυσαρεστημένους πελάτες και να έχουν στη διάθεση τους όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να απολυμαίνουν τους χώρους και τα αντικείμενα ύστερα από κάθε αναχώρηση επισκέπτη.

Επίσης, μέσω της Plazz, η επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει ειδικά εκπτωτικά πακέτα για τις reserved ξαπλώστρες στην παραλία ή στην πισίνα ώστε να αυξήσει την προσέλκυση των επισκεπτών, όπως επίσης και τη δυνατότητα αναλυτικής εικόνας στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας και εσόδων.

Πέρα από τα παραπάνω, στην εφαρμογή έχει σχεδιαστεί από την αρχή ο χάρτης απεικόνισης του χώρου της παραλίας και της πισίνας ώστε να είναι διακριτές οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων των ομπρελών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ