Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Δεκαεπτάχρονος εθισμένος στα ηλεκτρονικά άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στον υπολογιστή του!

Ο εθισμός του τού κόστισε τη ζωή… Ο λόγος για έναν 17χρονο στην Ταϊλάνδη, ο οποίος πέθανε μπροστά στον υπολογιστή του, έχοντας περάσει όλη τη νύχτα παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ο νεαρός Piyawat Harikun έκανε διακοπές απ’ το σχολείο από τα τέλη Οκτωβρίου και αντί να χαίρεται τον ελεύθερο χρόνο του, έμενε κλεισμένος στο δωμάτιό του, να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή.

Όπως λένε οι γονείς του, έμενε ξύπνιος όλη νύχτα και όταν ξημέρωνε, έκλεινε τις κουρτίνες και συνέχιζε να παίζει. Εκείνοι του πήγαιναν φαγητό και του ζητούσαν να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν έκανε πίσω…

Τη Δευτέρα το απόγευμα, ο πατέρας του μπήκε στο δωμάτιο του γιου του και τον βρήκε πεσμένο κάτω από την καρέκλα του.

Στο γραφείο του υπήρχε πληθώρα κουτιών από delivery φαγητού και ένα μπουκάλι αναψυκτικού. Τα ακουστικά του ήταν ακουμπισμένα δίπλα…

Ο Jaranwit προσπάθησε να κάνει ανάνηψη στο παιδί του, αλλά μάταια…

«Φώναζα το όνομά του, του έλεγα “ξύπνα!” αλλά δεν ανταποκρινόταν. Το έβλεπα πως ήταν νεκρός», περιγράφει στη Daily Mail.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το αγόρι πέθανε από εγκεφαλικό, το οποίο αποδίδεται στο αδιάκοπο παιχνίδι του.

Ο Jaranwit παραδέχθηκε πως ο γιος του ήταν εθισμένος στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και προειδοποίησε άλλους γονείς να μην αφήσουν τα παιδιά τους να πάθουν το ίδιο.

«Ο γιος μου ήταν έξυπνος, πάντα είχε καλές επιδόσεις στο σχολείο, αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα με τον εθισμό του», δήλωσε. «Προσπάθησα να τον προειδοποιήσω για τις ατελείωτες ώρες που έπαιζε κι εκείνος υποσχέθηκε να τις περιορίσει, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Πέθανε πριν προλάβει να αλλάξει. Θέλω ο θάνατος του γιου μου να αποτελέσει παράδειγμα για τους γονείς που έχουν παιδιά εθισμένα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πρέπει να είναι πιο αυστηροί στις ώρες των παιχνιδιών αλλιώς θα δουν τα παιδιά τους να καταλήγουν σαν τον γιο μου».

17χρονος Ταϋλανδός εθισμένος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ