Μαθητής από την Καβάλα, ο «Αλέξης Τσίπρας» του μέλλοντος (video)

Must Read

Ένας νεαρός μαθητής από την Καβάλα που μίλησε στο ΕΝΑchannel, θα μπορούσε εύκολα να γίνει αρχηγός κόμματος της αριστεράς, στη μελλοντική πολιτική σκηνή.

Ο μαθητής που έλαβε μέρος στις Πανελλήνιες του 2020, εξέφρασε τη γνώμη του για την «Τράπεζα της Ελλάδας» που έπεσε στο μάθημα της Ιστορίας και ανέλυσε με τον τρόπο του την πολιτική σκηνή της χώρας.

Με ευφράδεια, ο νεαρός μαθητής που είναι πολιτικοποιημένος στην ΚΝΕ, ανέφερε ότι θα έπρεπε να γίνει αναφορά για τις τράπεζες που κατέκλεψαν τον λαό. Ο έφηβος υποστήριξε ότι η προσπάθεια για «εθνική απελευθέρωση» χάθηκε όταν απομακρύνθηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία νομιμοποίησε την φτώχια.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα, ο μαθητής απάντησε με ειλικρίνεια: «Και αυτός από την ΚΝΕ ξεκίνησε όπως βρίσκομαι και εγώ τώρα. Αλλά αυτός συμβιβάστηκε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων του 2023 σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη...

More Articles Like This