Απίστευτο ρεκόρ για τη Red Bull υπό το βλέμμα του… Τζέιμς Μποντ! (video)

Must Read

Nέο παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσαν οι μηχανικοί της Red Bull Racing, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του… 007!

Στο πλαίσιο του γενικότερου promotion της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, με πρωταγωνιστή για τελευταία φορά -εκτός απροόπτου- τον Ντάνιελ Κρεγκ, η Red Bull Racing αποφάσισε να επιφυλάξει μια αναπάντεχη έκπληξη στον καταξιωμένο Βρετανό ηθοποιό.

Την –σε πραγματικό χρόνο- κατάρριψη του ρεκόρ γρηγορότερης αλλαγής ελαστικών κατά τη διάρκεια αγώνα της Φόρμουλα 1, η οποία θα συνέβαινε με τον ίδιο παρόντα, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια ειδικών εφέ ή λοιπών τεχνασμάτων!

Το απίστευτο αυτό ρεκόρ σημιεώθηκε στον 12ο γύρο του Βρετανικού Γκραν Πρι, όταν ο πιλότος της Red Bull Racing, Πιέρ Γκασλί, έκανε το μοναδικό του πιτ στοπ στον αγώνα.

Οι 19 συνολικά άνθρωποι (4×3 στα ελαστικά, δύο στους γρύλλους μπρος και πίσω, δυο σταθεροποιητές στο μέσο, ένας πίσω με τη φορητή μίζα, ένας ακόμη που δίνει το σήμα απελευθέρωσης και ο επικεφαλής), που εμπλέκονται σε όλο αυτό, κατάφεραν να αλλάξουν 4 λάστιχα σε μόλις 1 λεπτό και 9 δευτερόλεπτα!

Και, όσο κι αν η εικόνα των μηχανικών σε δράση θυμίζει… χιλιοπροβαρισμένη χορογραφία, το ρεκόρ που σημείωσαν δεν παύει να αποτελεί ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This