Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Σκύλος μιμείται τον ιδιοκτήτη του που είχε γύψο στο πόδι για συμπαράσταση (video)

Είναι ευρέως γνωστό ότι η αγάπη του σκύλου για τον άνθρωπο δεν έχει όρια, όμως ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου μας έδειξε με τον πιο αξιοσημείωτο τρόπο τον λόγο που αποκαλούμε τον σκύλο ως τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Στο εν λόγω βίντεο απεικονίζεται ο Ράσελ Τζόουνς, ο οποίος έπειτα από τραυματισμό που υπέστη στο πόδι κουτσαίνει όταν περπατάει. Ο σκύλος του Μπιλ, ράτσας λάρτσερ, από την αγάπη του για τον ιδιοκτήτη του, έδειξε την συμπόνια του περπατώντας με τον ίδιο τρόπο. Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο πιστός φίλος του Τζόουνς σηκώνει το ένα του πόδι την ώρα της βόλτας τους.

Παρόλα αυτά, ο Τζόουνς δεν συνειδητοποίησε ότι ο Μπιλ κούτσαινε απλά για να συμπαρασταθεί σε αυτόν, με αποτέλεσμα να τον πάει σε κτηνίατρο με την εξέταση και τις ακτινογραφίες να του κοστίζουν 300 λίρες, προκειμένου να εξετάσει αν έπαθε κάτι ο σκύλος του.

«Μου κόστισε 300 λίρες σε έξοδα κτηνιάτρου και ακτινογραφίες, τίποτα λάθος, μόνο συμπόνοια. Τον αγαπώ», ανάρτησε σε δημοσίευση του ο Τζόουνς στο Facebook, με το βίντεο να αποσπά πάνω από 2 εκατ. προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ