Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Αστέρας του διαδικτύου έγινε δικηγόρος που εμφανίστηκε σε διαδικτυακή ακρόαση ως…γάτα (video)

Ενεργοποίησε καταλάθος το φίλτρο στο zoom και δεν ήξερε πως να το αφαιρέσει!

Αστέρας του διαδικτύου κατάφερε να γίνει ένας δικηγόρος από το Τέξας για έναν λόγο που σίγουρα δεν περίμενε κάνεις.

Ο ονομαζόμενος Ροντ Πόντον εμφανίστηκε σε διαδικτυακή ακροαματική διαδικασία μέσω Zoom ως… ένα αξιολάτρευτο άσπρο γατάκι.

O εν λόγω δικηγόρος είχε ενεργοποιήσει κατά λάθος ένα φίλτρο στις ρυθμίσεις της πλατφόρμας και μετατράπηκε σε ένα λευκό γατάκι με μεγάλα ανήσυχα μάτια.

«Δεν γνώριζα ότι το Zoom μπορεί να με μετατρέψει σε γάτα, και δεν γνώριζα ότι ένα φίλτρο γάτας στο Zoοm μπορεί να με μετατρέψει σε σελέμπριτι του Διαδικτύου. Αλλά όλα συνέβησαν μέσα σε μόλις λίγες ώρες» δήλωσε ο δικηγόρος Ροντ Πόντον στο BBC.

Ο δικαστής ψύχραιμος τον ενημέρωσε για την κατάσταση όμως ο δικηγόρος όντας απελπισμένος προσπαθούσε να αφαιρέσει το φίλτρο μαζί με τη συνεργάτιδα του.

«Όταν μπήκα στο Zoom όλα φαινόταν καλά -η φωτογραφία μου έβγαινε, ήμουν στην αίθουσα αναμονής με τον δικαστή. Αλλά όταν ο δικαστής κάλεσε την υπόθεση, εξαφανίστηκα και μια γάτα εμφανίστηκε αντί για μένα προς μεγάλη έκπληξή μου φυσικά» είπε ο ίδιος στο BBC Εξήγησέ του το laptop που χρησιμοποιούσε ήταν της γραμματέως του.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε τα social media από τον ίδιο τον δικαστή Ρόι Φέργκιουσον, συμβουλεύοντας όσους χρησιμοποιούν τέτοιου είδους πλατφόρμες να την τσεκάρουν πριν τη χρησιμοποιήσουν.

Το εν λόγω βίντεο φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως viral.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ