Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται το Νίκο Μπάρτζη και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό (video)

Ο γνωστός showman μεταμορφώθηκε σε Νίκο Μπάρτζη και έγινε...viral!

Must Read

Ένας από τους καλύτερους μίμους της χώρας μας θεωρείται αδιαμφισβήτητα ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο γνωστός showman μπορεί αυτή την περίοδο να μην kάνει θέατρο, ωστόσο τον απολαμβάνουμε σε ρόλο κριτή στο show «Your Face Sounds Familiar», αλλά και μέσα από τα social media, όπου μας προσφέρει απλόχερα στιγμές απείρου κάλλους.

Μετά τις μιμήσεις του σε Νίκο Χαρδαλιά, Σωτήρη Τσιόδρα, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, Ματίνα Παγώνη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αλλά και Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντη Τραμπ, σειρά έχουν οι παίκτες του Survivor.

Aυτή τη φορά aποφάσισε να μιμηθεί τον παίκτη της μπλε ομάδας Νίκο Mπάρτζη, με τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους να πέφτουν βροχή.

«Νίκος Μερακλαντάν. Ο Νίκος μπορεί να είναι υποψήφιος αλλά παραμένει για πάντα στις καρδιές μας!», έγραψε κάτω στη λεζάντα κάτω από το χιουμοριστικό του βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This