Έλενα Παπαρίζου: Το επικό «τρολάρισμα» για το «κρασάρισμα» του Facebook

Το τραγούδι της που ταιριάζει απόλυτα με την περίσταση.

Must Read

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολλοί είναι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν για επαγγελματικούς λόγους.

Χθες ωστόσο, για αρκετές ώρες, εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο αντιμετώπισαν προβλήματα στη χρήση των facebook, instagram και WhatsApp.

Έτσι λοιπόν το Twitter στέφθηκε βασιλιάς των social media και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τρολάρουν το κρασαρισμα που υπέστησαν οι άλλες εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε επίσης: Στην «πυρά» η Ιωάννα Τούνη και οι λοιποί influencers από τους χρήστες του Twitter ύστερα από το «κρασάρισμα» του instagram

Aνάμεσά τους ήταν και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία με αφορμή την πτώση το Facebook έγραψε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, τους στίχους από το τραγούδι της «Aναπάντητες κλήσεις παντού», που ομολογουμένως ταίριαζαν γάντι με την περίσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This