Αγέλη λύκων «βολτάρει» στο Μαρτίνο Βοιωτίας! (video)

Must Read

Το πρωί της Πέμπτης 12/09, o Άρης Παπανικολάου, αγρότης από τη Βοιωτία, ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Βρισκόμενος στα κτήματα του για αγροτικές εργασίες, εντόπισε μια αγέλη επτά λύκων που δεν έδειχναν τον παραμικρό φόβο και ανησυχία για την παρουσία του τρακτέρ τόσο κοντά τους και ας ήταν η απόσταση μικρότερη των 10-15 μέτρων.

Ο κ. Παπανικολάου έβγαλε το κινητό του και βιντεοσκόπησε τα «σπάνια» και «ντροπαλά» αυτά αγρίμια, που «πάντα προσπαθούν να αποφεύγουν τους ανθρώπους» και «κυκλοφορούν μόνο τη νύχτα» (έτσι φροντίζουν να λένε οι Μ.Κ.Ο, για ευνόητους λόγους, άσχετα αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά).

Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, από την άλλη πλευρά των βουνών υπάρχει και άλλη αγέλη, μεγαλύτερη που αποτελείται από 9-11 λύκους και οι ζημιές που προκαλούν στο ζωικό κεφάλαιο είναι μεγάλες, με τους κτηνοτρόφους να δηλώνουν απελπισμένοι από τις συνεχείς επιθέσεις.

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, «οικογένειες» και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη «σπανιότητα» του λύκου στην χώρα μας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς, το «σπάνιο», «απειλούμενο» και κατά τα άλλα «υπό εξαφάνιση» αντικείμενο των μελετών τους, συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This