Τρίτη 15/6/2021

Αγέλη λύκων «βολτάρει» στο Μαρτίνο Βοιωτίας! (video)

Το πρωί της Πέμπτης 12/09, o Άρης Παπανικολάου, αγρότης από τη Βοιωτία, ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Βρισκόμενος στα κτήματα του για αγροτικές εργασίες, εντόπισε μια αγέλη επτά λύκων που δεν έδειχναν τον παραμικρό φόβο και ανησυχία για την παρουσία του τρακτέρ τόσο κοντά τους και ας ήταν η απόσταση μικρότερη των 10-15 μέτρων.

Ο κ. Παπανικολάου έβγαλε το κινητό του και βιντεοσκόπησε τα «σπάνια» και «ντροπαλά» αυτά αγρίμια, που «πάντα προσπαθούν να αποφεύγουν τους ανθρώπους» και «κυκλοφορούν μόνο τη νύχτα» (έτσι φροντίζουν να λένε οι Μ.Κ.Ο, για ευνόητους λόγους, άσχετα αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά).

Σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, από την άλλη πλευρά των βουνών υπάρχει και άλλη αγέλη, μεγαλύτερη που αποτελείται από 9-11 λύκους και οι ζημιές που προκαλούν στο ζωικό κεφάλαιο είναι μεγάλες, με τους κτηνοτρόφους να δηλώνουν απελπισμένοι από τις συνεχείς επιθέσεις.

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, «οικογένειες» και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη «σπανιότητα» του λύκου στην χώρα μας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς, το «σπάνιο», «απειλούμενο» και κατά τα άλλα «υπό εξαφάνιση» αντικείμενο των μελετών τους, συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ