Χαμός σε προβολή του Batman στο Τέξας: Θεατής ελευθέρωσε νυχτερίδα!

Η φάρσα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα λύσσας στις νυχτερίδες της περιοχής

Must Read

Χαμός προκλήθηκε σε κινηματογραφική αίθουσα του Ώστιν, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, στην προβολή της νέας ταινίας του Batman, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Όλα συνέβησαν όταν στην κινηματογραφική αίθουσα του Moviehouse & Eatery by Cinepolis, στο Ώστιν, ένας θεατής αποφάσισε να κάνει φάρσα και ελευθέρωσε μια νυχτερίδα.

Αμέσως οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου επικοινώνησαν με την αρμόδια τοπική υπηρεσία για τον έλεγχο των ζώων και προχώρησαν σε όλα τα προβλεπόμενα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων.

Στο βίντεο ακούγεται υπάλληλος να λέει στους θεατές ότι αν αισθάνονται άβολα στο σκοτάδι με μία νυχτερίδα, να απομακρυνθούν. Ο δε διευθυντής του κέντρου περίθαλψης ζώων στο Ώστιν είπε ότι η φάρσα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα λύσσας στις νυχτερίδες της περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This