Γατούλης Ζορό! Σταρ στα social media o Μπόι, χάρη στην εμφάνισή του

Ο μόλις εννέα μηνών Μπόι, ο οποίος μοιάζει σαν να φοράει τη θρυλική μάσκα του προστάτη των αδυνάμων, έχει γίνει σταρ στα social media

Must Read

Μπορεί να μην είναι σε θέση να τραβήξει το σπαθί του για να υπερασπιστεί τους πιο αδύναμους, σίγουρα όμως ο τετράποδος Ζορό, ο οποίος έχει γίνει σταρ των social media, θα βγάλει… νύχια.

Γατάκι μόλις εννέα μηνών, το οποίο μοιάζει σαν να φοράει τη θρυλική μάσκα χάρη στην οποία ο Δον Ντιέγκο ντε λα Βέγκα μεταμορφωνόταν στον προστάτη των αδυνάμων, Ζορό, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Ο 50χρονος φροντιστής του Ιντριάνι Ουαγούντιν, ο οποίος ζει στην Ινδονησία, έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι φυλές των social media στον γάτο του, Μπόι. Όπως δήλωσε σε βρετανικά μέσα, από την πρώτη κιόλας ανάρτηση, όλοι του έλεγαν ότι ο Μπόι μοιάζει με τον Ζορό. Αυτό διότι στο λευκό πρόσωπό του το μαύρο χρώμα που έχει το τρίχωμά του γύρω από τα μάτια του μοιάζει με τη μάσκα του Ζορό.

Μάλιστα, ο Μπόι φαίνεται ότι απολαμβάνει το τραγούδι που άνοιγε τα επεισόδια της φημισμένης σειράς «Ζορό», γεγονός που οδήγησε τον Ιντριάνι να το χρησιμοποιεί σαν «χαλί» στα βίντεο που αναρτά στα social media. Μια ακόμη ομοιότητα του φανταστικού ήρωα με τον Μπόι είναι ότι είναι κακομαθημένος. «Θέλει πάντα να τον χτενίζεις, να τον χαϊδεύεις, να τον κρατάς στην αγκαλιά σου» είπε ο 50χρονος, προσθέτοντας ότι ο Μπόι λατρεύει να παίζει, αλλά σιχαίνεται να κάνει μπάνιο κάθε εβδομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This