O Στέφανος Τσιτσιπάς κοιμάται μαζί με τη ρακέτα που του υπέγραψε ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο Έλληνας τενίστας ξαναχτυπά κι αυτή τη φορά χρησιμοποιεί αυτό που ξέρει καλύτερα: Μια ρακέτα.

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έχει συνηθίσει πλέον στην δημοσίευση εκκεντρικών tweets τα οποία προκαλούν σχόλια, αντιδράσεις, γέλιο, οργή, αγανάκτηση, γενικώς αίσθηση.

Αυτή τη φορά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θέλησε να πει το δικό του αντίο στον Ελβετό υπερ αθλητή του τένις Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο ουκ ολίγες φορές είχε αποθεώσει στο παρελθόν, με αφορμή την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Μου λείπει πολύ ο Ρότζερ. Θα ήθελα πολύ να τον δω πίσω στο tour. Εκείνος είναι ο λόγος που όταν ξεκίνησα να παίζω ήθελα να κάνω backhand με το ένα χέρι. Εκείνος είναι ο λόγος που κυνήγησα το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας στο τένις», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Τσιτσιπάς, ενώ αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, που έγραψε: «Κέρδιζε Grand Slams πριν να ανακαλυφθούν τα iPhone. Τι πρότυπο!».

Η τελευταία του αναφορά στον Ρότζερ Φέντερερ, έγινε μόλις στο Twitter, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία κοιμάται μαζί με μια ρακέτα που του υπέγραψε ο Ρότζερ στο Laver Cup και με την οποία μοιράζεται το κρεβάτι του. Ρότζερ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This