Σάββατο 12/6/2021

Δείτε γιγαντιαίο χταπόδι να προσπαθεί να «καταπιεί» δύτη! (video)

Το χταπόδι, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένας από τους πλέον εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες.

Στην περίπτωση ζεύγους δυτών, που επιχείρησαν κατάδυση στο Dillon Rock, κοντά στη νήσο Βανκούβερ, ωστόσο, η σύζυγος, ήταν, που κόντεψε να γίνει «μεζές» για ένα… χταπόδι!

Όπως μπορούμε να δούμε στο video που κατέγραψε με την κάμερά του ο Dennis Chow, κατά τη διάρκεια κατάδυσής τους κοντά στο βυθό, η Shaz και ο σύζυγός της, Wes, εντόπισαν ένα γιγάντιο χταπόδι να κρύβεται ανάμεσα στους βράχους.

Και, παρά το γεγονός, ότι γνώριζαν πως το εν λόγω είδος χταποδιού είναι σαρκοβόρο και ότι μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα σε μήκος και τα 50 κιλά σε βάρος, η Shaz αποφάσισε να το προσεγγίσει και να το «αναστατώσει».

Δείτε επίσης: Τζόκερ: 15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Χοακίν Φίνιξ

Το αποτέλεσμα ήταν το χταπόδι να αρχίσει να εκτείνει τα πλοκάμια του και, μέσα σε μερικές στιγμές να έχει καταφέρει να καλύψει ολόκληρο το κεφάλι της, ενδεχομένως με… κακό σκοπό.

Ευτυχώς, χάρη στην ψυχραιμία της Shaz και στην έγκαιρη επέμβαση του Wes, ο οποίος άρχισε να ξεκολλάει με προσοχή τα πλοκάμια του χταποδιού από πάνω της, κατάφεραν να αποφευχθεί οποιοδήποτε δυσάρεστο σκηνικό, τόσο για τους δύτες, όσο και για το… ορεξάτο χταπόδι!

Δείτε το απίστευτο video:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ