«Μπράβο Φαίδων» είναι ο νέος viral ήχος του Tik Tok

Must Read

Η πλατφόρμα του TikTok είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως καθώς εκατομμύρια δημιουργοί μοιράζονται το περιεχόμενο τους. Με τη πάροδο του χρόνου μάλιστα, τα βίντεο που ανεβάζουν χαρακτηρίζονται από λεπτομέρεια και εξυπνάδα ώστε να καταφέρουν να γίνουν viral.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα! Ο μικρός Φαίδωνας κατάφερε μόνο με δύο λέξεις και… μια τούμπα με το ποδήλατο του να κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Ο πατέρας του μάλιστα τον ενθάρρυνε με τη φράση «Μπράβο Φαίδωνα», ο ήχος της οποίας χρησιμοποιήθηκε από πολλούς χρήστες της πλατφόρμας για τα δικά τους βίντεο τα οποία εμφανίζονται ως δημοφιλή.

Δείτε το original βίντεο που έγινε viral:

@faidon_znt

Μπραβο Φαιδων

♬ original sound – Faidon_znt

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This