Ιρακινή σκλάβα του Ισλαμικού Κράτους συναντά τον βιαστή της (video)

Must Read

Με ένα αναπάντητο και πνιχτό, αλλά τόσο ηχηρό «γιατί;», μια νεαρή γυναίκα απ’ το Ιράκ συνάντησε –ελεύθερη πια- τον άνθρωπο που τη βίασε και την έκανε σκλάβα του σεξ για τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους.

Στην εκπομπή «The voice of voiceless» («Η φωνή εκείνων που δεν έχουν φωνή») ακούστηκε η δραματική ιστορία της Ασουάκ, που απήχθη σε ηλικία 14 ετών και πωλήθηκε ως δούλα σε τζιχαντιστή, μέλος του ISIS, ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά και την έκανε σκλάβα του σεξ.

Η κοπέλα λίγα χρόνια πριν κατάφερε να ξεφύγει απ’ το μαρτύριο, διαφεύγοντας στη Γερμανία, όπου, όμως, μια μέρα συνάντησε τον «ιδιοκτήτη» της στο δρόμο! Εκείνος, ακόμα και μέσα σε δρόμο της ευρωπαϊκής Στουτγάρδης, δεν φοβήθηκε να την απειλήσει. «Ξέρω πού μένεις», της είπε κι εκείνη τρομοκρατήθηκε τόσο, που γύρισε στο Ιράκ, για να μείνει σε στρατόπεδο προσφύγων, όπου βρισκόταν και ο πατέρας της.

Δείτε επίσης: Έσωσε πολίτες από Τζιχαντιστές και τον περνούν από αντιρατσιστικό σεμινάριο

Σήμερα, η ίδια παραμένει στο Ιράκ, ενώ ο βιαστής της βρίσκεται φυλακισμένος, αφού ο ISIS έχασε τα εδάφη του. Εκείνη αποφάσισε να τον συναντήσει και να τον κοιτάξει κατάματα.

Το βίντεο που καταγράφηκε από την Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου είναι σπαρακτικό.

Ο τζιχαντιστής δεν σήκωσε τα μάτια του από το πάτωμα, ενώ η κοπέλα φορτίστηκε τόσο, που κατέρρευσε μπροστά του. «Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες, όταν ήμουν μόλις 14 ετών», λέει η κοπέλα στον τζιχαντιστή και του ζητάει να σηκώσει το κεφάλι να την κοιτάξει στα μάτια.

«Γιατί μου το έκανε αυτό;. Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Ήμουν μόνο 14 όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Συναισθήματα; Κάποια τιμή; Ήμουν 14 χρονών. Η ηλικία της κόρης σου! Του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου! Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή. Μου πήρες τα πάντα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια. Ξέρεις τι είναι η μοναξιά».

Και λέγοντας αυτά, η κοπέλα λιποθύμησε μπροστά στον άνδρα που της σημάδεψε τη ζωή.

https://twitter.com/Ezidi2/status/1200577447244292099?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200577447244292099&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F951277%2Fsokarei-i-stigmi-pou-gunaika-sunada-ton-tzihadisti-pou-ti-viase-sta-14-tis-giati-mou-to-ekanes-auto%2F

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This