Αρχική VIRAL Δώρα για τους αγαπημένους σας που δεν θα σας κοστίσουν

Δώρα για τους αγαπημένους σας που δεν θα σας κοστίσουν

0
Δώρα για τους αγαπημένους σας που δεν θα σας κοστίσουν

Όσο «στενά» και να βρίσκονται τα οικονομικά σας, μην ξεχνάτε ότι οι μέρες των γιορτών είναι μέρες αγάπης, ας αφήσουμε τον καταναλωτισμό απ’έξω. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χαρίσετε ένα δώρο ως κίνηση ευγνωμοσύνης στους φίλους και την οικογένεια σας, χωρίς να ξοδευτείτε καθόλου. Για αρχή κάντε έναν έλεγχο στα ντουλάπια σας, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει κι αν τελικά χρειαστείτε να βγείτε για ψώνια, αυτά ας είναι στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο κόστους:

Μια χειροποίητη κάρτα με ευχές

Μπορείτε να επιστρατεύσετε όλο το συγγραφικό σας ταλέντο και να γράψετε ένα μήνυμα στους αγαπημένους σας, ή να εμπιστευτείτε από κάποιο απόσπασμα αγαπημένου σας βιβλίου και να την κατασκευάσετε μόνοι σας με χαρτί και πρόσθετα διακοσμητικά ή ζωγραφιές.

Χαρίστε ένα βιβλίο

Σίγουρα θα έχετε κάποιο βιβλίο στην βιβλιοθήκη σας είτε που το έχετε διαβάσει, είτε που θα φαινόταν πολύ ποιο ενδιαφέρον σε κάποιον φίλο σας για να του το χαρίσετε τυλιγμένο ως δώρο για τις γιορτές.

Κατασκευές και καλλυντικά «Do It Yourself»

Εάν το έχετε γενικά με τις κατασκευές ή γνωρίζετε πώς να φτιάχνετε δικά σας καλλυντικά, οι φίλοι σας θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα αν τους χαρίσετε ένα διακοσμητικό που έχετε φτιάξει με υλικά που δεν χρησιμοποιείτε πια, ή μια χειροποίητη κρέμα με υλικά που θα βρείτε πάμφθηνα στο φαρμακείο. Λίγο αιθέριο έλαιο σε μια ένα μπουκάλι αμυγδαλέλαιο θα κοστίσει περίπου 3 ευρώ.

Χαρίστε ένα φυτό

Είτε είναι μια γλάστρα από το δικό σας μπαλκόνι, είτε είναι ένα οικονομικό φυτό που θα φυτέψετε σε μια φτηνή γλαστρούλα και θα την τυλίξετε με μια κόκκινη κορδέλα, θα εντυπωσιάσει και θα συγκινήσει τον φίλο σας. Είναι μια «ζωντανή» μορφή δώρου και όποιος το προσέχει θα σας θυμάται κάθε φορά που το φροντίζει.

Φωτογραφία σε καμβά

Θα σας κοστίσει περίπου 5 ευρώ να εκτυπώσετε μια φωτογραφία σε καμβά και να την χαρίσετε τυλιγμένη σε ένα ωραίο περιτύλιγμα. Οι όμορφες αναμνήσεις πάντα μας συγκινούν.

Φτιάξτε κουλουράκια

Είναι η πιο οικονομική και εύκολη λύση και πιθανότατα να έχετε και στο ντουλάπι σας ήδη τα περισσότερα υλικά. Αν βάλετε δε και λίγο γλάσο, θα είναι υπερπαραγωγή και ότι πρέπει για το κλίμα των γιορτών.

Φτιάξτε μια μουσική λίστα με αγαπημένα τραγούδια

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας εορταστικά τραγούδια ή μουσική που ξέρετε ότι αρέσει στους αγαπημένους σας και να του την στείλετε ηλεκτρονικά ή να τα αποθηκεύσετε σε ένα φλασάκι που δεν χρειάζεστε. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με μια ευχετήρια κάρτα.

Δείτε επίσης: Τα 10 ιδανικά σημεία της Αθήνας για περπάτημα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας