Οδηγός λεωφορείου κατσαδιάζει επιβάτες: «Πόσοι από σας δουλεύετε και πόσοι πάτε βόλτα;» (video)

Must Read

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασε οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ που επιπλήττει τους επιβάτες που παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις να μείνουν σπίτι και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ορισμένοι αδιαφορούν επιδεικτικά.

Στο βίντεο ο οδηγός έχει σταματήσει το λεωφορείο του, κατέβηκε από την θέση του και απευθύνεται σε όσους έχουν δημιουργήσει συνωστισμό μέσα στο όχημα:

«Να σας ρωτήσω κάτι, όλοι εσείς εδώ τώρα που κυκλοφορείτε είναι επείγουσα ανάγκη να κυκλοφορήσετε; Eίστε όλοι από δουλειές;  Όλοι από νοσοκομεία; Δεν μιλάει κανείς! Πόσοι δουλεύετε; Πόσοι είναι αναγκαίου να κυκλοφορήσετε; 10 – 15; είμαστε 50! Είναι μια υγειονομική βόμβα εδώ πέρα, το καταλαβαίνετε; Δεν μπαίνουμε για βόλτα!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This