Πέμπτη 24/6/2021

Συγκίνηση! Ιερέας έψαλλε το «Τη Υπερμάχω» από το προαύλιο εκκλησίας, μαζί με τους πιστούς από τα μπαλκόνια (video)

Συγκίνηση προκάλεσε στους πιστούς ο ιερέας της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή το απόγευμα. Ο συγκεκριμένος κληρικός πραγματοποίησε τη λειτουργία σε άδεια εκκλησία, λόγω της απαγόρευσης της Κυβέρνησης για την προστασία των πιστών απέναντι στον κορωνοϊό.

Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα της ακολουθίας των χαιρετισμών ο ιερέας βγήκε στο προαύλιο της εκκλησίας και άρχισε να ψάλλει το «Τη Υπερμάχω».

Μάλιστα, όπως ανέφερε το thestival.gr, το αποκορύφωμα ήταν ότι και οι πιστοί τον συνόδευσαν κι άρχισαν να ψέλνουν από τα μπαλκόνια τους.  

«Η Παναγιά να μας σκεπάζει. Τώρα που δοκιμάζονται όλα, η πίστη μας, η ελευθερία μας, να καθίσουμε ενωμένοι μέσα στην ενότητα της πίστης, της υπομονής, της υπακοής, μέσα στο σπίτι μας μας και το σπίτι μας να το κάνουμε εκκλησία, Ναό του Θεού προσευχόμενοι για τον εαυτό μας, για τους συνανθρώπους μας για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, για τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας που δίνουν και αυτοί την δική τους μάχη. Ο Θεός να μας ευλογεί. Μην φοβάστε αδελφοί μου, όλα θα περάσουν», είπε ο ιερέας αμέσως μετά στους πιστούς που παρακολουθούσαν από τα μπαλκόνια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ