Συγκίνηση! Ιερέας έψαλλε το «Τη Υπερμάχω» από το προαύλιο εκκλησίας, μαζί με τους πιστούς από τα μπαλκόνια (video)

Must Read

Συγκίνηση προκάλεσε στους πιστούς ο ιερέας της Αγίας Παρασκευής Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή το απόγευμα. Ο συγκεκριμένος κληρικός πραγματοποίησε τη λειτουργία σε άδεια εκκλησία, λόγω της απαγόρευσης της Κυβέρνησης για την προστασία των πιστών απέναντι στον κορωνοϊό.

Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα της ακολουθίας των χαιρετισμών ο ιερέας βγήκε στο προαύλιο της εκκλησίας και άρχισε να ψάλλει το «Τη Υπερμάχω».

Μάλιστα, όπως ανέφερε το thestival.gr, το αποκορύφωμα ήταν ότι και οι πιστοί τον συνόδευσαν κι άρχισαν να ψέλνουν από τα μπαλκόνια τους.  

«Η Παναγιά να μας σκεπάζει. Τώρα που δοκιμάζονται όλα, η πίστη μας, η ελευθερία μας, να καθίσουμε ενωμένοι μέσα στην ενότητα της πίστης, της υπομονής, της υπακοής, μέσα στο σπίτι μας μας και το σπίτι μας να το κάνουμε εκκλησία, Ναό του Θεού προσευχόμενοι για τον εαυτό μας, για τους συνανθρώπους μας για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, για τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας που δίνουν και αυτοί την δική τους μάχη. Ο Θεός να μας ευλογεί. Μην φοβάστε αδελφοί μου, όλα θα περάσουν», είπε ο ιερέας αμέσως μετά στους πιστούς που παρακολουθούσαν από τα μπαλκόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This