Μια ολόκληρη γειτονιά παίζει τόμπολα, ο καθένας από τη βεράντα του! (video)

Must Read

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και ο κορωνοϊός πρωτότυπες ιδέες, για να μην μας παίρνει «από κάτω».

Αυτό, στο περίπου, σκέφτηκαν οι περίοικοι σε μια γειτονιά της Λεμεσού, στην Κύπρο, οι οποίοι αποφάσισαν να παίξουν όλοι μαζί από κοινού… τόμπολα, με μια γυναίκα να φωνάζει σε μεγάφωνο τα νούμερα (και στα Αγγλικά, παρακαλώ!) και όλους τους υπόλοιπους να τα σημειώνουν στις καρτέλες τους, βρισκόμενοι ο καθένας στη βεράντα του!

Κατ’ αυτό τον τρόπο, κατάφεραν όχι μόνο να «σπάσουν» τη μονοτονία του περιορισμού, αλλά και να διασκεδάσουν όλοι μαζί παρέα, έστω και από απόσταση.

  • Δείτε το βίντεο που ήδη κυκλοφορεί στο Facebook:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This