Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Σας ενδιαφέρει: Δωρεάν εξετάσεις για HIV και Ηπατίτιδες B και C στον Δήμο Περιστερίου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την υγεία των πολιτών από τον Δήμο Περιστερίου και την κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS, με δωρεάν εξετάσεις για HIV και τις Ηπατίτιδες B & C, σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης υπενθύμισε στους ενδιαφερόμενους δημότες, ότι η κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, θα σταθμεύει κάθε Τρίτη για όλο το έτος, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου (στάση Μετρό) και θα πραγματοποιεί δωρεάν εξετάσεις για HIV και τις Ηπατίτιδες B & C, σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Να σημειώσουμε ότι εξετάσεις για τον Αύγουστο, θα γίνουν στις 4 και στις 25 του μηνός, τις ώρες 18:00 – 21:00, τηρουμένων όλων των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ