Αχτίδα φωτός για ασθενείς με Αλτσχάιμερ – Δόθηκε έγκριση για φάρμακο!

Kανένα νέο φάρμακο δεν είχε εγκριθεί από το 2003 έως και σήμερα

Must Read

Μια μοναδική εξέλιξη στη μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ φέρνει αχτίδα φωτός για τους ασθενείς και τις οικογένειες ασθενών, που τόσο ταλαιπωρούνται. Ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων FDA έδωσε άδεια έγκρισης για φάρμακο!

Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πρόκειται για το μόνο φάρμακο που δεν εστιάζει στη διαχείριση των συμπτωμάτων της νόσου (όπως είναι το άγχος και η αϋπνία), αλλά κατευθείαν στην ίδια τη νόσο.

Το φάρμακο ανέπτυξε η εταιρεία Biogen μαζί με την ιαπωνική εταιρία Eisai, είναι το μόνο που έχει εγκριθεί για το Αλτσχάιμερ από το 2003 έως σήμερα και η απόφαση έγκρισης θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές του FDA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This