Γκάγκα για πιστοποιητικού εμβολιασμού: Δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για κατάργησή του

Εισηγείται σήμερα η Επιτροπή

Must Read

Στην άρση των περιοριστικών μέτρων αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και τόνισε πως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η Μίνα Γκάγκα μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ανέφερε: «εφόσον τα πράγματα είναι καλά, η επιτροπή των ειδικών που συνεδριάζει σήμερα, θα μας δώσει κάποιο ορόσημο. Είναι σημαντικό για όλους μας να ξέρουμε τι θα περιμένουμε».

«Ό,τι ορόσημο και αν βάλουμε, θα βλέπουμε καθημερινά τα επιδημιολογικά στοιχεία και ανάλογα γίνεται αλλαγή της πορείας εάν χρειαστεί. Ελπίζουμε όλοι ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα μπορέσουμε να πάμε σε μια απελευθέρωση», συμπλήρωσε.

«Από τον Μάιο στην Ελλάδα ουσιαστικά τρώμε έξω ούτως ή άλλως, με πιστοποιητικό νόσησης ή rapid, δεν χρειάζεται να έχουμε πιστοποιητικό εμβολιασμού» ανέφερε και τόνισε, πως «από τον Μάιο και μετά, ακόμη και η βραδινή διασκέδαση είναι σε εξωτερικούς χώρους τις περισσότερες φορές. Άρα θα πάμε σε μια απελευθέρωση μόνο και μόνο λόγω καιρού. Είναι λογικό ο κόσμος χρειάζεται να έχει ορόσημα και θα τα έχει σύντομα». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This