Βρέθηκε ο υπαίτιος για την καταστροφή της δημόσιας υγείας

Ομολόγησε μόνος του…

Must Read

Η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από την αποκάλυψη της έκθεσης Λύτρα για τους θανάτους λόγω της κατάρρευσης του ΕΣΥ. Τεκμηριώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο και επιστημονικό τρόπο ότι τα μνημόνια και τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, δεν είναι απλώς ένα τεράστιο οικονομικό έγκλημα, αλλά μία Κακουργηματική θηριωδία που κόστισε χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Φαίνεται ότι σήμερα ανακαλύψαμε και έναν από τους βασικούς υπεύθυνους της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας.

Πριν από λίγο, στο ειδικό δικαστήριο για τον Παπαγγελόπουλο και την Τουλουπάκη, ο πρώην υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος που έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, δήλωσε στην έδρα:

 

«Ότι υπάρχει στα μνημόνια για την Υγεία είναι γραμμένο από τα δικά μου χέρια»!

Ενώ άπαντες παραδέχονται ότι το μνημόνιο που επιβλήθηκε στην Ελλάδα επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου – Ανδρέα Λοβέρδου ήταν όχι απλώς αποτυχημένο αλά απόλυτα καταστροφικό, ο πρώην υπουργός υγείας, ομολογεί ότι αυτή η καταστροφή έγινε από τα χεράκια του. Ενόρκως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This