Η εταιρία Biostile επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα

Must Read

Η πρωτοπόρος εταιρία Biostile επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην ελληνική αγορά. Η εταιρία δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών προϊόντων που συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του οργανισμού.

Με εμπειρία από το 1991, η Biostile ηγείται στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και των καλλυντικών προϊόντων, με οδηγό τις βασικές αξίες της εταιρίας: ποιότητα, καινοτομία, προσαρμογή και αξιοπιστία. Ξεκινώντας από τη Σλοβενία, η εταιρία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε 11 ακόμη χώρες, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα σε Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Τσεχία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Μετρώντας πλέον δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και πάνω από 220 υπαλλήλους, τα προϊόντα της Biostile δημιουργούνται από εξειδικευμένους επιστήμονες και ερευνητές με πρωτοποριακές φόρμουλες, περνώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους των ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας. Με την έναρξη της δραστηριότητας της εταιρίας στην Ελλάδα, η Biostile κάνει διαθέσιμα τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά με στόχο να αλλάξουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων συμβάλλοντας σε μια υγιή καθημερινότητα!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.biostile.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This