Οι σύγχρονες γυναίκες ελκύονται ερωτικά από… ψυχοπαθείς άνδρες

Must Read

Μπορεί στα χαρακτηριστικά του πρίγκιπα του παραμυθιού να μη συμπεριλαμβανόταν η ψυχοπάθεια, ωστόσο οι σύγχρονες γυναίκες, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, δείχνουν να ελκύονται πολύ από άνδρες που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή.

Μα πώς μπορεί να ελκύονται από ανθρώπους των οποίων η συμπεριφορά, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρία Ψυχολόγων, χαρακτηρίζεται από την τάση για εκμετάλλευση των άλλων, από επιθετικότητα, έλλειψη ενοχών και συμπόνιας; «Οι ψυχοπαθείς άνδρες είναι πολύ καλοί στο να υποκρίνονται, οπότε και να δείχνουν όλα αυτά που θέλει η γυναίκα απέναντί τους» εξηγεί ο Κρίστοφερ Μπραζίλ, ένας από τους δύο ερευνητές που ηγήθηκαν της έρευνας, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Evolutionary Psychological Science». «Είναι πολύ καλοί στο να βάζουν αυτή τη μάσκα και να γίνονται ελκυστικοί. Δίνουν την αίσθηση πληθωρικών προσωπικοτήτων και μεγαλείου» προσθέτουν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου Brock του Καναδά.

Στην έρευνά τους κατέγραψαν με κάμερα τις απαντήσεις 46 ανδρών σε ερωτήσεις όπως «τι ψάχνεις σ’ ένα πρώτο ραντεβού;» Στη συνέχεια 108 γυναίκες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τη γοητεία των εθελοντών ανδρών και, αναλύοντας τις απαντήσεις τους, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτές έδειχναν προτίμηση σε άνδρες που εκδήλωναν ψυχοπαθολογικά χαρακτηριστικά, όπως τάσεις για εξαπάτηση, λήψη ρίσκων, ακόμα και bullying. Οι ειδικοί προειδοποιούν τις γυναίκες να είναι προσεκτικές σε ενδείξεις όπως τα πολύ εντυπωσιακά δώρα από τα πρώτα κιόλας ραντεβού και ατάκες όπως «είμαστε αδελφές ψυχές» ή «νιώθω σαν να σε γνωρίζω όλη μου τη ζωή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This